Λήμνος

Λημνος, Ιατρικός Σύλλογος – Ζητούνται νοσηλευτές/τριες για ΚΟΜΥ

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΗΜΝΟΥ:

Στις 27 Απριλίου 2020 αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ πρόσκληση ενδιαφέροντος με σκοπό την συγκρότηση Κινητών ΟΜάδων Υγείας (ΚΟΜΥ).  Η κάθε ΚΟΜΥ θα αποτελείται από οδηγό και νοσηλευτή/τρια (ΤΕ ή ΠΕ) και κύριο αντικείμενό τους θα είναι να λαμβάνουν δείγματα από υγιή πληθυσμό με σκοπό να γίνουν επιδημιολογικές μελέτες σχετικά με την εξάπλωση του νέου κορονοϊού στην κοινότητα.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου αντιστοιχούν 2 ΚΟΜΥ. Η σύμβαση θα είναι τρίμηνης διάρκειας με δυνατότητα ανανέωσης για άλλους τρεις μήνες.

Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσμα που ανακοινώθηκαν, έχουν επιλεγεί δύο οδηγοί, αλλά δεν υπήρχε ενδιαφέρον για τις θέσεις των νοσηλευτών με αποτέλεσμα να μην μπορούν να υλοποιηθούν για την ώρα αυτές οι δύο ΚΟΜΥ. Επειδή η δημιουργία αυτών των ομάδων θα αποτελέσει σημαντικό εργαλείο για το νησί μας, ειδικά τώρα που πλησιάζει η τουριστική περίοδο και εφόσον η πρόσκληση ενδιαφέροντος παραμένει ακόμα ανοικτή, όποιος νοσηλευτής/τρια επιθυμεί μπορεί να επισκεφτεί την ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ για να κάνει την απαραίτητη αίτηση.

Για περαιτέρω πληροφορίες επισυνάπτεται το αντίστοιχο έγγραφο.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button