Ανακοινώσεις

Λημνος- Καινοτόμες δράσεις στο Λύκειο Μουδρου

To ΓΕΛ Μούδρου σε ειδική εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος διακρίθηκε για τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό “Δάφνη-νησιά φάροι βιώσιμης ανάπτυξης” με τίτλο “Φωτί-ζουμε τον πολιτισμό μας”. Το προτεινόμενο έργο, σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση, σκοπό έχει να προβάλει τα μνημεία πολιτιστικού και γεωλογικού ενδιαφέροντος της Λήμνου, αξιοποιώντας μορφές ενέργειας φιλικές προς το περιβάλλον! Μία καινοτόμος ιδέα, η οποία έχει ήδη συγκεντρώσει υψηλή βαθμολογία, ενώ τα οριστικά αποτελέσματα αναμένονται στις 15 Ιουνίου.

Ο διευθυντής του σχολείου, κ. Στέλιος Καραγιάννης τονίζει την ιδιαίτερη σημασία που δίνει το σχολείο στα καινοτόμα προγράμματα και τις σχολικές δραστηριότητες και, μαζί με το Σύλλογο Διδασκόντων του ΓΕΛ Μούδρου, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην εκπαιδευτικό, κ. Θεοδώρα Λυμπέρη, για την υλοποίηση της ιδέας και τον συντονισμό της ομάδας, καθώς και τη δημιουργική ομάδα, που αποτελείται από τις μαθήτριες: Σταυρούλα Μαρία Στενού, Αποστολία Ειρήνη Λαγού, Νικολέττα Δήμου, Χριστίνα Παππά, Δήμητρα Άντων, Μαρία Κιουρανάκη, αλλά και τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητριών για την υποστήριξή τους.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button