Λήμνος

Λημνος : Κάνεις Μασκα, εκτός από τις διαφορετικές κουλτούρες των Λαών !

Ο  Σωτήρης  Τσιόδρας,   ο μειλίχιος αυτός ανακοινωτής των μέτρων κατά του κορονοϊού απαξίωσε, κατηγόρησε θα έλεγα,  τη Μάσκα στην αρχή των μέτρων του εγκλεισμού  ενώ σήμερα στην επόμενη φάση,  μας  λέει -άκεφα πάντως- φορέστε   στην έξοδο σας Μάσκα !

Ολες οι ακριβοπληρωμένες διαφημίσεις, κυρίως στην Τηλεόραση,  τώρα  μιλανε για την ανάγκη χρήσης  μάσκας   και δίνουν και τρόπους  σπιτικής (με τα χεράκια μας)   Μάσκας. Μια τέτοια φορώ και εγώ και το κάνω για να ευχαριστήσω την κατασκευάστρια που με σκέφτηκε αλλά κυρίως για να παω κόντρα σε αυτό που συμβαίνει στη Λήμνο  όπου κανείς,  ούτε για δείγμα,  δεν φορά…

Κάνω 4 ώρες εκπομπή δίπλα σε ένα παράθυρο που βλέπει όλους τους περαστικούς στην πλατεία ΚΤΕΛ και τόσες μέρες μόνο έναν είδα να φοράει Μάσκα και  είναι  ο Κινέζος  με το μαγαζί στην Αγορά της Μύρινας. Εδώ είναι που λένε οι διαφορετικές  Κουλτούρες των Λαών !   Η. Κότσαλης (βάζω υπογραφεί γιατι  με τη μάσκα ίσως δεν είμαι αναγνωρίσιμος )

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button