ΕπίκαιραΕπιλεγμένα

Λημνος: Καταιγίδα στα δυτικά της Λημνου… Ποια ειναι η πορεία της

Στα Δυτικά της Λήμνου, 10 μίλια μακριά, ένα τεράστιο πεδίο βροχής υπάρχει αυτή την ώρα 10.10 – 12/10. Αυτό που βλέπετε στην εικονα είναι βροχή, ζωντανή, με βροχόπτωση 20 χιλιοστών, που σημαίνει 20 κυβικά στο στρέμμα!  Απο τα 40 χιλιοστά,  που θα ήταν μια καταστροφική βροχή η επερχομένη δεν είναι απειλητική αν και οι καταστροφικές βροχές είναι  αυτές που έχουν πολύ νερό σε λίγο χρόνο…

Σήμερα η μέρα θα πάει  έτσι  με ωφέλιμες και απειλητικές βροχές…

Αν προσέξατε στη φυτογραφία τα άσπρα σημαδάκια είναι κεραυνοί όπως απεικονίζονται ζωντανά μαζί με τη βροχή. Επειδή είναι ακομη μακριά τα “μπουμπουνητά” ακούγονται ελάχιστα και αν ο ήχος με την ώρα μεγαλώνει θα  πει πως η καταιγίδα  μας πλησιάζει. Τα υπόλοιπα στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ (96 fm και στο internet στο LimnosNea.gr).

Υ.Γ. βλέποντας στη συνέχεια την πορεία της καταιγίδας,  άλλαξε κατεύθυνση και πήρε πορεία ΒΑ , προς Σαμοθράκη, λίγο πριν φτάσει στις δυτικές ακτές της Λήμνου.

Το ίδιο συνέβη και χθες το βραδύ γύρω στις 11. Με τις καταιγίδες καμιά εμπιστοσύνη και σήμερα θα μας απειλούν συνεχώς. Π

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button