Απόψεις

Λημνος – Καθοριστικής σημασίας η προσφορά του Λιμενικού.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  – Μύρινα 7 Ιουλίου,  2020

Ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης υποδέχθηκε σήμερα, Τρίτη 7 Ιουλίου στο Δημαρχείο τη Γενική Γραμματέα Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Χριστιάνα Καλογήρου και τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, Αντιναύαρχο Θεόδωρο Κλιάρη, στο πλαίσιο συνάντησης εθιμοτυπικού χαρακτήρα.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν  επίσης ο  Λιμενάρχης Μύρινας, Πλωτάρχης Γιώργος Αρβανίτης, ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Δημάρης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λήμνου κ. Δημήτρης Σφενδύλης.

Κατά τη συνάντηση, ο Δήμαρχος υπογράμμισε την καθοριστικής σημασίας προσφορά του Λιμενικού Σώματος στην τοπική κοινωνία και εξήρε τα στελέχη του για την επιχειρησιακή ετοιμότητα και την άριστη συνεργασία. Παράλληλα, αναφέρθηκε σε μία σειρά από έργα που υλοποιούνται ή προγραμματίζονται για τη βελτίωση των λιμενικών εγκαταστάσεων και επεσήμανε την ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης του Λ.Σ. σε τοπικό επίπεδο, ιδιαίτερα σε επίπεδο πλωτών μέσων.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων, ενώ ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος προσέφερε στον Δήμαρχο τον θυρεό του Λ.Σ.

 

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button