Επιλεγμένα

Λήμνος : Κεραυνός τρύπησε την πλάκα σπιτιού !

Ο  κεραυνός έσκασε στην ταράτσα ενός σπιτιού στη Μύρινα, περιοχη Νοσοκομείου,  τρύπησε τη πλάκα (!!!) περασε μεσα στο σπιτι  και προκάλεσε μικρής έκτασης Πυρκαγιά,  περισσότερο για μικρή  φωτιά μπορούμε να μιλάμε σε  ένα διάδρομο που έσβησαν οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες (χαράς το κουράγιο τους όμως οι συγκεκριμένοι  έχουν εμπειρία από τέτοιες καταστήσεις… )

Συνέβη  χθες 21/11/  στις 20.30.   Ήταν η πιο σοβαρή συνέπεια της καταιγίδας  που ξεκίνησε στις 16.00 και πήγε μέχρι τις 22.00

Η Πυροσβεστική επενέβη αμέσως,   όπως και σε άλλες  περιπτώσεις  όπου κλήθηκε για  νερά που δυσκόλευαν τις  μετακινήσεις, πηγαίνοντας ως το Λιβαδοχώρι και σε μια περίπτωση μεταφέροντας ένα ανδρόγυνο, η γυναίκα ήταν   έγκυος,  καθώς έπρεπε να περάσουν,  στο Δρόμο προς το Κλειστό Ν. Σαμαράς,  ένα ρέμα με τα νερά πολύ φουσκωμένα.

Ο  Διοικητής της Πυροσβεστικής μιλώντας  σήμερα στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ αναφέρθηκε σε όλα αυτά και με το λόγο του,  που  ήταν καθησυχαστικός,  μας ανέφερε   ότι η Πυροσβεστική είναι έτοιμη  να ανταποκριθεί σε κάθε κλήση ατόμου που βρίσκεται σε δύσκολη θέση…

στη Φωτογραφία η Μύρινα απο ψηλά, η οποία δεινοπάθησε…

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button