ΕπιλεγμέναΛήμνος

Λήμνος-Κορονοϊός: Ακυρώνεται ο κατ’ οίκον περιορισμός.

Έπειτα από ανακοίνωση του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας του Δημάρχου κ. Δημήτρη Μαρινάκη με αρμόδιους υγειονομικούς φορείς επιβεβαιώθηκε ότι το αποτέλεσμα του ελέγχου του Έλληνα ναυτικού μέλους του πληρώματος του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «Blue Star Mykonos»  στον κορωνοϊό είναι αρνητικό.

Ως εκ τούτου, παύει να ισχύει η έκκληση προς τους επιβάτες του πλοίου για κατ’ οίκον περιορισμό. Εντούτοις, ο Δήμος Λήμνου καλεί τους δημότες να ακολουθούν τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και των άλλων αρμοδίων φορέων, για την προληπτική αντιμετώπιση του κορωνοϊού και την προάσπιση της δημόσιας υγείας. Για περισσότερες πληροφορίες, οι πολίτες μπορούν να ανατρέχουν στην ιστοσελίδα του Δήμου limnos.gov.gr, όπου υπάρχει ειδική ενότητα με οδηγίες για τον κορωνοϊό.

Ο Δήμαρχος Λήμνου ευχαριστεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και ιδιαίτερα τον Λιμενάρχη Μύρινας Πλωτάρχη Γ. Αρβανίτη για την άριστη συνεργασία.

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button