ΑνακοινώσειςΕπιλεγμένα

Λημνος κορονοϊός – Και ξαφνικά, να το Νοσοκομειο μας!

Και ξαφνικά με το κορονοϊό το απαξιωμένο  Νοσοκομείο μας έγινε  το κέντρο Αντιμετώπισης  αυτού του άγνωστου  και γι αυτό  και επικίνδυνου  ιού.

Ειδικός Θάλαμος  χαμηλή πίεσης,  Στρατιωτική Σκηνή Υποδοχής ύποπτων περιστατικών , έξω από την Κύρια Είσοδο του νέου  Κτιρίου .

Συνεντεύξεις  και ανακοινώσεις για το Θέμα, ομιλίες στα  Ραδιόφωνα, όπως η σημερινή,  13/3,  στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ με την παθολόγο του Νοσοκομείου,  Ερμιόνη Κιτρομυλίδη .

Μέσα σε όλα αυτά,  να και κάτι που έπρεπε να ισχύει συνεχώς και όχι μόνο τώρα για τον Κορονοϊο . Έκλεισαν όλες τις εισόδους του Νοσοκομείου και άφησαν μόνο μια και όρισαν ωράριο επισκέψεων.

Στη Φωτογραφία η είσοδος του παλιού Κτιρίου, με  τα πολλά Σκαλιά και το “σπιτικό” κορδονάκι για να ανοίξεις. Η  Πόρτα αυτή είναι κλειστή,  πια !

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Μύρινα, 10-03-2020

     Σας ενημερώνουμε ότι από την Τρίτη 10-03-2020 και ώρα 15.00 όλες οι είσοδοι του Νοσοκομείου θα κλείσουν, εκτός της εισόδου των Επειγόντων περιστατικών, όπου θα υπάρχει Νοσηλεύτρια επί 24ωρου βάσεως που θα ρωτάει τους εισερχομένους για το λόγο της επίσκεψής τους.

Η προσέλευση και αποχώρηση των αιμοκαθαρόμενων ασθενών θα συνεχίσει να γίνεται από την είσοδο της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού.

Τέλος, οι ώρες του επισκεπτηρίου περιορίζονται σε μισή ώρα το πρωί (12.00-12.30) και μισή ώρα το απόγευμα (17.30-18.00).

!

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button