Επιλεγμένα

Λημνος : μαζι με τον Τσιτσιπά, υπερήφανοι διαρκείας και για την ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Το 3ημερο της Αιμοδοσίας στη Λήμνο:   Πέμπτη,  Παρασκευή,  Σάββατο 14, 15, 16 Νοέμβρη ήταν ιδιαίτερο και πήρε την αποδοχή της τοπικης κοινωνίας  για  να συνεχιστεί  η  προσπάθεια  της Αιμοδοσίας στη Λήμνο με τον ενθουσιασμό που χρειάζεται!

358 φιάλες αίματος,  ήταν η καλή συγκομιδή!

Την ενημέρωση  την είχαμε απο το Θανάση Τζάνερο, ο οποίος  είναι πολλά χρόνια στο Διοικητικό Συμβούλιο και από διάφορες   Θέσεις.

Εκτός απο την Καλή Συγκομιδή,  μας τόνισε ο φίλος Θανάσης,   το αισιόδοξο μήνυμα  είναι ότι πολλοί  που  προσήλθαν είναι ταχτικοί αιμοδότες ( και όχι ευκαιριακοί επειδή “χρωστάνε”  αίμα, για συγγενείς τους που το  χρειάστηκαν) .

Αρκετά  άτομα  είναι νέοι  ηλικιακά. Προσήλθαν,  μας είπε,   αρκετοί φοιτητές  του Τμήματος της Λήμνου, οι οποίοι πήγαν ομαδικά με πρωτοβουλία του Συλλόγου τους, όπως ομαδικά πήγαν και έδωσαν αίμα και από το ΙΕΚ Λήμνου!

Μια ιδιαίτερη στιγμή ήταν  όταν  προσήλθαν για αιμοδοσία μελή της Ομάδας Μπάσκετ του ΗΦΑΙΣΤΟΥ (φωτογραφία – έχουμε κάνει και σχετική ανάρτηση).

Τέλος,  ήταν η επίσκεψη το Σάββατο του Μητροπολίτη Λήμνου και μάλλον ήταν η επίσκεψη αυτή  η πρώτη σε μια σειρά άλλων που ακολούθησαν.

Όλα  αυτά τα ενθουσιαστικά για την Αιμοδοσία της Λήμνου ενισχύουν την προσπάθεια,   που εδώ και πολλά χρόνια γίνεται κάθε 4 μήνες,  με μια προσέλευση που ξεπερνά  κατά πολύ και αναλογικά με το πληθυσμό της Λήμνου το μέσο όρο της Ελλάδας.

Μαζί με το Τσιτσιπά,  είμαστε στη Λήμνο  υπερήφανοι διαρκείας και  για τις επιδόσεις μας στην ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ.!

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button