ΕπιλεγμέναΛήμνος

Λημνος : Με τηλεοπτικό master shef η Λημνος στο μεγαλο κοινό της Ρουμανίας !

Μια μεγάλη τηλεοπτική παραγωγη εξελίσσεται στη Λήμνο.

Αν πάτε στο λιμάνι,  στο παρκιγκ,  θα το βρείτε γεμάτο  με νταλίκες,  αυτοκίνητα μεταφοράς προσωπικού  και   άλλες  εγκαταστάσεις τηλεοπτικής λήψης.   Ολη  η εγκατάσταση μοιάζει με Δομή,  όχι προσφυγική … αλλά τηλεοπτική . (φωτογραφία)

Μέχρι αυτοκίνητο καντίνα έφεραν μαζί για τις ανάγκες του προσωπικού που θα πρέπει να είναι πάνω απο 30 άτομα. Μπροστά στην Καντίνα καθώς ήταν μεσημέρι σε ένα μεγάλο τραπέζι έτρωγαν πάνω απο 15 άτομα!

Σε ένα σημείο ειχαν μια εγκατάσταση με  πολλα τραπέζια τύπου καφενείου για τις  αναγκεες της Εκπομπής. Σε άλλο μια  τεράστια αψίδα που θα παίξει και αυτή το ρόλο της.

Ολο το παρκινγκ στο Λιμανι Μύρινας έχει δεσμευτει.

Η  τηλεοπτική αυτη παράγωγη, τετοιου μεγέθους, προορίζεται για τον τηλεοπτικό σταθμό της Ρουμανίας ΑΝΤΕΝΑ , που έχει  όμως επιχειρηματική σχέση  με τον δικό μας ΑΝΤ1.

MASTER SHEF στη Λήμνο ! Μια τεράστια διαφήμιση για το Νησί στη μεγάλη τουριστική αγορά της Ρουμανίας. Τα φαγητά της Λήμνου με τη δημιουργική παρέμβαση των shef   της εκπομπής  θα είναι μαζί με τα τοπία της Λήμνου μια πολύ θεαματική   εντύπωση που μένει!

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button