Επίκαιρα

Λημνος : Ποια η σχέση του Γηροκομείου με το ξενοδοχείο ΚΑΣΤΡΟ…

Η ανακοίνωση του Σωματείου  ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ, η σχετική με το ΙΔΡΥΜΑ  Β.  ΤΡΑΤΑΡΟΥ   και το “παροπλισμένο” ξενοδοχείο ΚΑΣΤΡΟ,  ίσως δημιούργησε απορίες για τη σχέση του ΚΑΛΟΥ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ  με το εν λογω Ίδρυμα.

Υπάρχει  εξήγηση.

Τα έσοδα  απο Ιδρυμα Τραταρού,  με το ξενοδοχείο ΚΑΣΤΡΟ, ακίνητα στην Αθήνα και μετρητά σε  Τράπεζα,  προορίζονται με βάση την επιθυμία του Δωρητή αυτής της τεράστιας περιουσίας, να κατανέμονται κατά 50% για τις ανάγκες  του Γηροκομείου και τα υπόλοιπα 50% για υποτροφίες φοιτητών Λημνιακής καταγωγής και επιδότηση γιατρών για να εγκατασταθούν στη Λήμνο. Αυτά σε γενικές γραμμές.

Απο τα παραπάνω προκύπτει ότι  ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ έχει  κάθε  λόγο (έννομο συμφέρον) να ενδιαφέρεται για την πορεία του Ιδρύματος Τραταρού ως ο αποδέκτης του 50%  των εσόδων του !

Με βάση αυτό κινήθηκε και όπως μας  ειπε ο Αντιπρόεδρος του ΚΑΛΟΥ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ  Θωμάς Λούκας υπήρξαν οι εξελίξεις που ανακοινώθηκαν,   χάρη στις ενέργειες  της  εντεταλμένης  δικηγόρου  Σοφίας  Ελευθέρακη.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button