Λήμνος

Λημνος : Ποτε τελικά θα γυρισει στη γραμμη το ΑΚΟΥΑ ΜΠΛΟΥ

Μετα τις 20 Σεπτέμβρη αναμένεται να επιστρέψει στη Γραμμή του Λαυρίου το πλοίο που την έχει  αναλάβει επισήμως και με σύμβαση . Τότε θα επιστρέψει,  συμφώνα με οσα αξιόπιστα κυκλοφορούν στα ναυτιλιακά γραφεία του Πειραιά…

Το πλοίο βρίσκεται σε διαδικασία επισκευής της σοβαρής βλάβης που έχει υποστεί (στον στρόφαλο) στη μια από τις  δυο Μηχανες του. Μετά την επιστροφή του από την επισκευή θα χρειαστούν κάποιες μέρες για να γίνουν και οι υπόλοιπες εργασίες,  μετα 3 μήνες ακινησίας .

Η πρόσφατη ανακοίνωση ως προς την παραμονή στη γραμμή του ΑΚΟΥΑ ΣΤΑΡ αναφέρει μέχρι τις 10/9. Στο Δήμαρχο Λημνου κ. Μαρινακη έχει δοθει ως ημερομηνία επιστροφής του ΑΚΟΥΑ ΣΤΑΡ  η 15/9 και όπως φαίνεται η “μεγάλη”  επιστροφή πηγαίνει,  εκεί γύρω στις 25/9.

Ποιος θα το έλεγε που φτάσαμε στο σημείο να  περιμείνουνε  το ΑΚΟΥΑ ΜΠΛΟΥ με ανυπομονησία  για να βελτιωθεί η κατάσταση. Το είχαμε γράψει προ καιρου :  “Να δειτε ότι θα νοσταλγήσουμε το ΑΚΟΥΑ ΜΠΟΥ” .

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button