ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Λημνος : Προς τον Υπουργό Ε.Ν. – Δώστε Λύση μεχρι Τετάρτη! Αλλιώς …

Η απόφαση της  σημερινής ευρείας σύσκεψης ηταν να σταλεί άμεσα ένα ψήφισμα  στον Υπουργο Ναυτιλίας,  που να τον καλεί να δώσει λυση  στην  άθλια κατάσταση που επικρατεί στη Γραμμή του Λαυρίου με αντικατάσταση του  πλοίου ΑΚΟΥΑ ΣΤΑΡ για το επόμενο τουριστικό  διάστημα. Η προθεσμία που δίνεται για την αλλαγή αυτη είναι μέχρι τη ερχόμενη Τέταρτη 25/8 και αν αυτό δεν συμβεί τότε θα συνεδριάσει ξανα το Δημοτικό Συμβούλιο για νέες αποφάσεις, προφανώς για κινητοποιήσεις …

Περιμένουμε ωστοσο για  πλήρη και ακριβή ενημέρωση την τελική επίσημη απόφαση – ψήφισμα της σημερινής σύσκεψης.  Και απο Τετάρτη τα σπουδαία…

Στη σημερινή, 21/8,  σύσκεψη την οποία  μεταδώσαμε απο το ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ απευθείας ηχητικά και το Limnosreport  με τη Νατάσα  Ταραράκη με εικόνα, πήραν μέρος ο Έπαρχος Λήμνου,   οι Δήμαρχοι Λήμνου  Δ. Μαρινάκης και Αγίου Ευστρατίου Μ. Κακκαλή, οι εκπρόσωποι των  Δημοτικών Παρατάξεων Γεώργα, Γιαρμαδούρος, Φωτοπούλου, Μαδυτινός.  Οι Περιφ. Σύμβουλοι:  Αδαμιδής και Τούφου  καθως και ευπρόσωποι   Φορέων της Λήμνο.Επισης ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ  στο  Νομό,  Γιαν. Μπουρνούς .

Την διαδικτυακή συζήτηση που ειχε καλό ήχο και εικόνα,  διηύθυνε ο Πρόεδρος του Δημοτικού  Συμβουλίου, Βαγγ. Χριστοφιδέλλης, ο  οποίος μας έδωσε  τις παραπάνω πληροφορίες γα την απόφαση της σύσκεψης.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button