Λήμνος

Λημνος: Σημαντική προσθήκη στο Νοσοκομειο μας! Έπονται και άλλες απο τη Δωρεά Αγοραστού Λαβδαρά

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ –   ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΛΗΜΝΟΥ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ – Μύρινα, 17-11-2022

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Λήμνου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στους κατοίκους του νησιού μας ότι η υλοποίηση της δωρεάς του κ. Αγοραστού Λαβδαρά προς το Νοσοκομείο μας ξεκίνησε με την παραλαβή και εγκατάσταση ενός μηχανήματος Οπτικής Τομογραφίας Συνοχής (OCT) τελευταίας τεχνολογίας.

Η Οπτική Τομογραφία Συνοχής αποτελεί τη νεότερη μέθοδο απεικόνισης της ωχράς κηλίδας και του οπτικού νεύρου. Πρόκειται για μια εξέταση αιχμής με την οποία και πραγματοποιείται λεπτομερέστατη χαρτογράφηση των οπίσθιων δομών του οφθαλμού.

Το συγκεκριμένο μηχάνημα, το οποίο αποτελούσε πάγιο αίτημα των Οφθαλμιάτρων του Νοσοκομείου για πολλά χρόνια, σε συνδυασμό με την επιστημονική συνδρομή των ιατρών μας, θα μας δώσει νέες δυνατότητες και θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους συμπολίτες μας που αναζητούν φροντίδα υγείας στο Νοσοκομείο μας.

Για ακόμη μία φορά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Λαβδαρά για την ιδιαίτερη ευαισθησία και αγάπη προς το νησί μας και τους ανθρώπους του.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΚΑΝΤΑΡΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button