ΑνακοινώσειςΕπιλεγμένα

Λημνος: Σουηδοί στο “Κλειστό”

Μύρινα, 15 Οκτωβρίου 2022

Δελτίο Τύπου

Ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης είχε χθες, Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, συνάντηση με 96 ομοσπονδιακούς προπονητές διαφόρων αθλημάτων από τη Σουηδία στο Δημοτικό Στάδιο Λήμνου, στη Μύρινα.
Ο Δήμαρχος συνόδευσε τους προπονητές κατά την επίσκεψή τους στο πλήρως ανακαινισμένο στάδιο, η οποία πραγματοποιήθηκε, ώστε να αποκτήσουν εικόνα των εγκαταστάσεών του και να διερευνηθεί η δυνατότητα χρήσης του από Σουηδούς αθλητές κατά την προετοιμασία τους. Οι πρώτες διαπιστώσεις εκ μέρους των προπονητών ήταν ιδιαίτερα θετικές.
Υπενθυμίζεται ότι στη Λήμνο και το ξενοδοχείο Porto Myrina πραγματοποιείται η προετοιμασία Σουηδών αθλητών και επαγγελματικών ομάδων, στο πλαίσιο συνεργασίας του ελληνικού Υπουργείου Τουρισμού με την εταιρεία Apollo, την Ολυμπιακή Ομάδα και την Ολυμπιακή Επιτροπή της Σουηδίας. Πρόκειται για έμπρακτη αναγνώριση των δυνατοτήτων της Λήμνου στην προώθηση του αθλητικού τουρισμού, ως ενός ακόμη τομέα εναλλακτικού τουρισμού με σημαντικές προοπτικές για το νησί, μέσω δραστηριοτήτων τις οποίες ο Δήμος Λήμνου είναι πρόθυμος να υποστηρίξει, στο μέτρο των δυνατοτήτων του.

LimnosNea.gr Μετα το Στάδιο οι Σουηδοι Προπονητές επισκέφτηκαν το Κλειστό Ν. Σαμαράς από όπου και η φωτογραφία. Σε πρώτο πλάνο στην Κερκίδα ο Δήμαρχος ενώ οι Σουηδοι παρακολουθούν ένα μέρος της προπονητικής ενημέρωσης στο Παρκέ του Κλειστού !

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button