Λήμνος

Λημνος – Συγκέντρωση πάλι για ένα ΑΚΟΥΑ- Τετ. 25/8

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΗΜΝΟΥ ΤΟΥ ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΛΗΜΝΟΥ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΛΗΜΝΟΥ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΗΜΝΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΛΗΜΝΟΥ

ΕΛΜΕ ΛΗΜΝΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΛΗΜΝΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΗΜΝΟΥ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΛΗΜΝΟΥ

 

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΕΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

Τα σωματεία στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα της Λήμνου, καλούμε όλες και όλους στη συγκέντρωση ενάντια στην υποβάθμιση των ακτοπλοϊκών και αεροπορικών συγκοινωνιών στο νησί μας, την Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021 στις 7 μ.μ. στο λιμάνι της Μύρινας μπροστά από το Δημαρχείο.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ

Την κυβέρνηση και το υπουργείο ναυτιλίας ως υπεύθυνους για την τραγική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην ακτοπλοϊκή γραμμή Λαυρίου-Αγίου Ευστρατίου-Λήμνου-Καβάλας.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ :

  • Άμεση αντικατάσταση του πλοίου AQUA STAR στη γραμμή Λαύριο-Άγιος Ευστράτιος-Λήμνος-Καβάλα – Σύγχρονα, ασφαλή, αξιόπλοα πλοία, μεγάλης χωρητικότητας σε επιβάτες, αυτοκίνητα, και εμπορεύματα, σταθερά δρομολόγια, σε όλες τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις.
  • Καθημερινή ακτοπλοϊκή και αεροπορική σύνδεση της Λήμνου με την κεντρική και βόρεια Ελλάδα, καθώς και με τα άλλα νησιά, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
  • Φτηνά ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια.
  • Ναυτεργάτες με σύγχρονα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, σύμφωνα και με τα δίκαια αιτήματα των σωματείων τους. 
  • Σημ. LimnosNea.gr : Η φωτογραφία ειναι πιο συγκέντρωση για το Νοσοκομειο. – Αργοτερα θα βρω και θα αναρτησω φωτογραφία απο τη Συγκέντρωση  στο Σύνταγμα στην Αθηνα, γιατι εκει πηγαίνει η δουλειά !

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button