ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Λημνος : Συγκέντρωση σήμερα 10/9, ώρα 11 το βράδυ στο Λιμάνι. Διαβάστε για την Ιστορική Φωτογραφία !

Δυο Δημοτικές Παρατάξεις (ΣΥΜ.ΠΑ.ΑΝ και ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ) επιμένουν και θα πραγματοποιήσουν   το βράδυ της Παρασκευής 10/9 ώρα 23.00,  Συγκέντρωση στο  Νέο Λιμάνι Μύρινας .

Η συγκέντρωση δεν  θα γίνει  για  να παρεμποδιστεί η αποβίβαση  και επιβίβαση επιβατών  ώστε το ΑΚΟΥΑ ΣΤΑΡ,  που θα έρθει εκείνη την ώρα,   να δέσει κανονικά και να συνεχίσει  το ταξίδι του.

Η συγκέντρωση θα γίνει   με βασικό αίτημα να φύγουν απ τη γραμμή τα ΑΚΟΥΑ των  46 ετών,  με τα συχνά προβλήματα,  και να έρθουν:  Σύγχρονα, ασφαλή, αξιόπλοα πλοία, μεγάλης χωρητικότητας σε επιβάτες, αυτοκίνητα, και εμπορεύματα, σταθερά δρομολόγια, σε όλες τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις.

ΑΠΟΨΕ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ !!! ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ( Με μάσκες και αποστάσεις) !!!  ΛΗΜΝΟΣ ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ  

Υ.Γ. Θυμάμαι τοτε με τους Λημνιούς της Αθηνας  έπαιξαν σπουδαίο ρόλο  τα sms . Να “δουλέψουν” και απόψε !

Η Φωτογραφία απο τις κινητοποιήσεις του Μαη 2009. Την επόμενη μέρα της μεγάλης Συγκέντρωσης στο Σύνταγμα,  έγινε Συνάντηση   στο Πειραιά, στον Ηλεκτρικό , και Πορεία  προς το Υπουργείο Ναυτιλίας. 

Τότε έκοψε τη συνέχεια των Αγώνων η Κρίση,   φθινόπωρο του 2009,  και η παραλίγο πτώχευση της Χώρας… Τώρα μπορούμε ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ !

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button