ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Λημνος: Με ένα απλό Γιατι; η Συγκέντρωση στο Νοσοκομειο για τον Γιατρό Γ. Πεππα.

Αύριο Τρίτη 22/11/22 και ώρα 12.00,  όλη αυτή ανησυχητική κατάσταση για την  επάρκεια του  Νοσοκομείου μας θα αποκρυσταλλωθεί σε μια Συγκέντρωση για να εκφραστεί η αγωνία των Κατοίκων της Λήμνου,   καθώς  βλέπουν καταξιωμένους Γιατρούς,  με σημερινή περίπτωση του Χειρουργού  Γ. Πέππα,  να  φεύγουν από το Νοσοκομείο  μας .

Η συγκέντρωση θα γίνει στην νεα  είσοδο του Νοσοκομείου  και καλείται ο κόσμος  που με τόση “ζέση” εκφράζεται υπέρ  του κ. Πέππα να παραβρεθεί. Η μάσκα στο χώρο αυτόν   ειναι υποχρεωτική και θα πρέπει να την έχουμε μαζί μας, εκτός και αν μείνουμε έξω από τα  Κάγκελα της αυλής !

Η παρουσία του  καθενός μας   θα είναι σημαντική και  υποστηρικτική σε μια Επιτροπή Πρωτοβουλίας,  η οποία  έχει συγκαλέσει τη  Συγκέντρωση και θα συναντηθεί,  εκείνη  την  ώρα,   με το Διοικητή του Νοσοκομείου Τριαντάφυλλο  Κανταρά,  με ένα απλό ερώτημα: Γιατι;

Γιατι,  Γιατροί καταξιωμένοι  στην  Κοινή Γνώμη της Λήμνου εξαναγκάζονται  να φύγουν;  Αυτή είναι  η πεποίθηση που κυριαρχεί από παλιά   στο κόσμο και τα γεγονότα, όπως η περίπτωση Πεππα,   τον δικαιώνουν…

Στην αυριανή  Συγκέντρωση της Τρίτης 22/11 ώρα 12.00 πολλοί θα προσέλθουν με τη ελπίδα να μεταπείσουν,  με την  παρουσια τους,   τον παραιτηθέντα Γιατρό να ανακαλέσει την Παραίτηση του, όμως αυτό  θα πρέπει να το επιδιώξει και η Διοίκηση  το Νοσοκομείου μας,   με εγκάρδια  διάθεση !   Όσοι περισσότεροι στην Συγκέντρωση τόσο καλύτερα για  τους στόχους μας!

Η συγκέντρωση δεν  ειναι εναντίον κανενός , ειναι υπέρ του Νοσοκομειου της Λημνου! Έτσι πρέπει να το βλέπουμε !   Η.Κ.

Σημ. Η φωτογραφία ειναι ιστορική με “κατάληψη” του Γραφείου  της τότε διοικήτριας  (διακρίνεται αριστερά)   για μια παρόμοια υπόθεση ¨έξωσής”  Γιατρού !  Γενικά  στη Λημνο  έχουν γίνει  διαχρονικά  μεγάλες συγκεντρώσεις  για  δυο θέματα : το Νοσοκομειο και  τα Βαποριά !

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button