ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Λημνος – Θα πέσουν χιόνια; Διαβάστε αν και που ;

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, τα σημερινά της Κυριακης (5/1/20),  ο Καιρός θα  έχει και  βροχές σήμερα  και αύριο των Φώτων, που εχτές δεν υπήρχαν  στις  προβλέψεις , μαζί με τα 8 και αύριο 9 μποφόρ.

Αυτό που μπαίνει σαν ζήτημα και απασχολεί κυρίως τους κτηνοτρόφους  είναι  μήπως χιονίσει , οπότε αρκετοί  όταν χιονίσει μένουν τη νύχτα στη Μάντρα για να μην αποκλειστούν από  αυτήν  και μείνουν τα ζώα τους μόνα και  ατάιστα και αβοήθητα!

Με βάση τα τωρινά στοιχεία,  ενώ θα  έχει όπως είπαμε βροχές,  οι οποίες προβλέπονται μέχρι τη Τρίτη το μεσημέρι,  αλλά κυρίως απόψε και αύριο το πρωί,  δεν  θα έχει όμως  χιόνια.  Αυτό προφανώς οφείλεται  στο ότι οι  Θερμοκρασίες   δεν θα πέσουν κάτω από  τους 5 βαθμούς,  πολύ πιο πάνω από το 0 που παγώνει και χιονίζει…   Οι σούπερ θυελλώδεις άνεμοι είναι,  προς το παρόν,  η Απειλή.

Στη Φωτογραφία ειναι η πρόβλεψη για τη σημερινή νύχτα,  σε χάρτη!  Όπως βλέπετε η Λημνος ειναι μέσα  στο πεδίο βροχής  (σημαίνεται με μπλε χρώμα). Η περιοχή που προβλέπεται να πέσουν χιόνια σημειώνεται με τις άσπρες νιφάδες, οι οποίες υπάρχουν δεξιά,   στην Τρωάδα και στα Στενά  του Τζανακαλέ, αρκετά μακριά από μας.

 

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button