ΕπίκαιραΕπιλεγμένα

Λημνος: Το Porto Myrina και οι Λημνιοί Υπάλληλοι, που να ειναι στον αέρα…

Όλα δείχνουν,  με όσα καθυστερημένα συμβαίνουν στην Αγγλία,  ότι η φετινή χρονιά δύσκολα θα ξεκινήσει για το Ξενοδοχείο στον Αυλωνα,  το οποίο τα τελευταία  χρόνια λειτουργούσε με αποκλειστικά Αγγλους πελάτες… Η ανησυχία των Λημνιων υπάλληλων είναι έκδηλη και δικαιολογημένη.  

Η Απάντηση που έλαβε το Σωματείο Ξενοδοχοϋπάλληλων  για την τήρηση των νόμιμων δικαιωμάτων  δεν θα μπορούσε να ήταν αλλιώς. Νόμιμα μεν,  άδικα δε !

Στη φωτογραφια  τα μαγικο τοπιο του Ξενοδοχείου

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  του  ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Σήμερα Παρασκευή 22 Μαίου 2020, το Δ.Σ του Σωματείου μας ζήτησε και εκανε μια πρώτη συνάντηση με τον διευθυντή του PORTO MYRINA PALACE RESORT HOTEL και τον γενικό διευθυντή της NELSON HELLAS.

Το θέμα της συνάντησης μας ηταν, διευκρινήσεις για το τι θα γίνει με την λειτουργία του ξενοδοχείου για την σεζόν του 2020 και πως θα εξασφαλιστούν οι εργαζόμενοι.

Δεν πήραμε σαφείς απαντήσεις,  δεσμεύτηκαν όμως οτι θα τηρήσουν κατά γράμμα τον νόμο.

Οι ανακοινώσεις ομως της κυβέρνησης ειναι εντελώς ασαφείς ως προς τα δικαιώματα των εργαζομένων  και καταπατούν την συλλογική μας σύμβαση.

Συνάδελφοι- εργαζόμενοι δεν ησυχαζόμαστε και είμαστε σε επαγρύπνηση.

Το σωματείο μας θα συνεχίσει τις συναντήσεις και με άλλους υπεύθυνους ξενοδοχείων, καθώς και με την ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΛΗΜΝΟΥ.

Συνάδελφοι σας θέλουμε όλους μαζί στον αγώνα , γιατί η σεζόν προβλέπεται δύσκολη και αβέβαιη

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΜΑΛΑΜΑ ΠΕΤΡΕΛΗ

Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:   ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

 

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button