ΕπιλεγμέναΛήμνος

Λημνος : Το  SEATRAC έτοιμο!

ΔΗΜΟΣ ΛΗΜΝΟΥ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ 

 

********************           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι, κατόπιν επικοινωνίας με την εταιρεία η οποία υποστηρίζει το σύστημα αυτόνομης πρόσβασης ατόμων με αναπηρία στη θάλασσα SEATRAC, προγραμματίστηκε η επανεγκατάστασή του στις παραλίες του Ρωμέικου Γιαλού και του Εβγάτη στις 16 & 17 Ιουνίου.

Βασικός στόχος και φέτος είναι η εξυπηρέτηση των ατόμων με αναπηρία, παρέχοντας σε όλους τους πολίτες ίσες ευκαιρίες για άθληση και ψυχαγωγία.

 Το SEATRAC κατασκευάστηκε για να λειτουργεί σαν βοηθητικός εξοπλισμός ο οποίος θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άτομα με κινητική αναπηρία ή περιορισμένη κινητικότητα ώστε να διευκολύνει την πρόσβαση τους στη θάλασσα. Η κύρια ιδέα πίσω από την δημιουργία του ήταν να δώσει στα άτομα με αναπηρία την ευκαιρία να απολαύσουν μια απλή δραστηριότητα όπως το κολύμπι χωρίς καμία άλλη βοήθεια.

Ο Δήμος Λήμνου είναι ένας από τους πρώτους Δήμους οι οποίοι εγκατέστησαν SEATRAC, καθώς φέτος λειτουργεί για 7η συνεχή χρονιά.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button