ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Λημνος: Ύποπτο κρούσμα στο Νοσοκομειο – Στάλθηκε δείγμα στο Παστέρ

Ύποπτο  κρούσμα στον ειδικό Θάλαμο του Νοσοκομείου μας.  Μια γυναίκα  που πήγε για άλλο Τμήμα στο Νοσοκομείου  είχε  τα συμπτώματα  το κορονοϊού  και επειδή δεν απαιτείται  πια να  υπάρχει και το κατάλληλο Ιστορικό, χαρακτηρίστηκε ως Ύποπτο Κρούσμα…

Οδηγήθηκε στον ειδικό Θάλαμο απομόνωσης και στάλθηκε  δείγμα στο Ινστιτούτο Παστέρ. Αύριο Τρίτη 17/3 θα μάθουμε αν το Δείγμα είναι θετικό ή αρνητικό.  Αυτά σύμφωνα με όσα  μας είπε,  στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ,  σε μια σύντομη αλλά περιεκτική τηλεφωνική συνέντευξη ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου,  Θωμάς Λούκας.

Ο κ. Λούκας μας  είπε ότι στη Λήμνο θα πρέπει να υπάρχουν  και  άλλα ύποπτα κρούσματα από τη στιγμή που αρκούν μόνο τα συμπτώματα:  πυρετός , βήχας,πονόλαιμος , κεφαλαλγία,   τα γνωστά των ιώσεων,    και δεν χρειάζεται πια το ιστορικό,   που έπρεπε  μαζί με τα σύμπτωμα να έχει έρθει  από το Εξωτερικό ή να έχει  κάποια επαφή με άτομα που έχουν τον κορονοϊο . Η μάχη αρχίζει  και στη Λήμνο !

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button