ΕπίκαιραΕπιλεγμένα

Μα, τι κάνουν τέλος πάντων; ήταν το ερώτημα.

Σχεδόν είναι  10ημερο,  με ένα έργο σε ένα από τα πιο κομβικά  σημεία της Μύρινας,   που  έχει επιφέρει δυσκολίες κυκλοφοριακές και θορυβώδεις ενοχλήσεις στους περίοικους…    Ορύγματα μπροστά από την Αγια Τριάδα και το Α΄ Δημοτικό, στη Γέφυρα, και στην άλλη Γέφυρα στο Ρωμαίικο Γιαλό, μπροστά από το Παντελίδειο και τώρα , από  χθες 18/12,  σκαψίματα κατά μήκος όλης της Πλατείας ΚΤΕΛ.

Μα τι κάνουν τέλος πάντων ;

Το ερώτημα  είχε  μια  εύκολη απάντηση,  αφού το έργο εξελίσσεται κάτω από το Μπαλκόνι του ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ,  από όπου και η Φωτογραφία.

Θα περάσει οπτική ίνα, μου είπαν   Εργολάβος και Τεχνικός, οι οποίοι εκτελούν το έργο με σύγχρονα μηχανήματα, από ο,τι (πρώτη φορά) βλέπω.

Είναι έργο του ΟΤΕ, χρηματοδοτείται από το Πανεπιστήμιο Αιγαίο και στοχεύει να αναβαθμίσει τις διαδικτυακές  δραστηριότητες του Τμήματος  Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής (ΤΕΤΔ).

Έτσι θα συνδεθούν με μεγάλες ταχύτητες  ίντερνετ  το Κτίριο Διοίκησης του ΤΕΤΔ, στην Είσοδο της Αγιας –  Τριάδας, το Παντελίδειο όπου γίνονται  μαθήματα  φοιτητών  και το Κυδάδειο, στην άλλη άκρη της Πλατείας ΚΤΕΛ,  επί της οδού Καρατζά, που είναι η Βιβλιοθήκη του Τμήματος και γίνονται διάφορες εργασίες.

Και εμείς που θεωρήσαμε ότι θα έχουμε μεγαλύτερες ταχύτητες  οι οποίες παρά τις υποσχέσεις είναι “καταθλιπτικές”, ας τις πω έτσι…  Περνά μάλιστα η οπτική ίνα  μπροστά απο το Α΄ Δημοτικό, που δεινοπαθούνε, μαθαίνω, Δάσκαλοι και Μαθητές με τις δυσκολίες των τηλε μαθημάτων… Είναι το ίδιο και σε άλλα Σχολεία  αλλά εδώ, να περνά η “εξέλιξη”  από την Πόρτα σου και να μην μπαίνει μέσα, σε πιάνει το παράπονο!

Πάντως,  είναι σπουδαίο  έργο  αφού θα δώσει στο Πανεπιστημιακό Τμήμα της Λήμνου τις αναγκαίες, πιστεύω, ταχύτητες για τα σπουδαστικές διαδικασίες και τα … διδακτορικά!

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button