Απόψεις

Μας έδεσε τα χέρια το Ίντερνετ ! Ζημιά υπάρχει… Αποζημίωση;

Μια ολόκληρη περιοχή της Μύρινας έμεινε χωρίς Ιντερνετ για σχεδόν 2 μέρες. Όλη τη  Καθαρή Δεύτερα και μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης.

Αυτή ηταν η αιτία που το site που τώρα διαβάζετε “βουβάθηκε” όλο αυτό το διάσημα. Η Διαδικτυακή εκπομπή του Ραδιο Άλφα σίγησε και γενικά χάσαμε την αναπνοή μας από το οξυγόνο της ψηφιακής μας εποχής  και χωρίς αυτό δεν υπάρχεις.

Αυτό που συνέβη σε μας το είχαν μερικές 100δες σπίτια και επιχειρήσεις οι  οποίες βρέθηκαν, όπως και εμείς,  σε δεινή θέση,  καθώς η επικοινωνία τους με το  κοινό τους διακόπηκε για 1,5 μέρα. Δεν είναι και λίγο ! Ζημιά υπάρχει !  Αποζημίωση;

Τοπικά έγινε το “ακατόρθωτο” και  η αποκατάσταση της Ζημιάς  ξεπεράστηκε,   γιατι το ανταλλακτικό θα έκανε μέρες να βρεθεί να φθάσει στο  Νησί.

Μήπως,  με αυτή την “εμπειρία”,   θα πρέπει  ο Πάροχος να έχει στη Λήμνο μια Γκάμα ανταλλακτικών έτοιμων για άμεση αποκατάσταση κάθε ζημιάς; Γιατι αν δεν το κάνει πάντα θα υπάρχει το δικαίωμα της αποζημίωσης, που, πιστεύουμε, οτι όποιος το  ασκήσει,  θα δικαιωθεί !

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button