Ανακοινώσεις

Μάζικες στειρώσεις αδέσποτων ζώων (γάτες). Δηλώστε συμμετοχή αμεσα !

Μύρινα, 21 Φεβρουαρίου 2024

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο της προσπάθειας ελέγχου του πληθυσμού αδέσποτων ζώων στην περιοχή ευθύνης του, ο Δήμος Λήμνου, σε συνεργασία με την Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος και τον φιλοζωικό σύλλογο Animal Rescue Lemnos, προχωρά σε μαζικές στειρώσεις σε αδέσποτες γάτες το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Φεβρουαρίου. Οι στειρώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Κτηνιατρείο του Κοντιά.

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι, λόγω της μεγάλης λίστας αναμονής που είναι ήδη σε εκκρεμότητα για το πρόγραμμα στείρωσης του Δήμου που αφορά σε αδέσποτες γάτες, στην παρούσα φάση δεν είναι εφικτό να στειρωθούν περισσότερα ζώα πέρα από τα ήδη καταγεγραμμένα σε αυτήν, καθώς τηρείται σειρά προτεραιότητας. Ωστόσο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενταχθούν στη λίστα αναμονής, προκειμένου να συμπεριληφθούν σε επόμενο πρόγραμμα μαζικών στειρώσεων.

Ενημερώνουμε, επίσης, ότι όσοι επιθυμούν να  συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα στείρωσης του Δήμου, μπορούν να επικοινωνούν από τον Μάρτιο, στο ακόλουθο τηλέφωνο:

697-6876602 – κ. Αναστασία Παρίση (Animal Rescue Lemnos)

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button