Απόψεις

Με φακα για γατες αντι για ποντικια η “επιχείρηση σωτηρία”

Μια γάτα εγκλωβίστηκε μέσα στο  κτίριο “Χριστοδουλίδειο”  και έγινε αντιληπτή απο τις κραυγές απελπισίας που εξέπεμπε.

Ευτυχώς η γυναίκα που άκουσε και είδε τη Γάτα στο σπασμένο κατεστραμμένο παράθυρο του 2ου Ορόφου, δεν αδιαφόρησε αλλα εκανε κάθε προσπάθεια.  Πήρε και εμάς εδώ στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ, τις δώσαμε κάποια τηλεφωνά και  κατέληξε για  βοήθεια  στη Πυροσβεστική..

Έφτασε  άμεσα η Υπηρεσία αυτή έβαλαν σκάλα και ανέβηκαν στο Παράθυρο αλλά η Γάτα  έντρομη είχε εξαφανιστεί ,  μέσα στο τεράστιο καταστραμμένο   κτίριο.

Την επόμενη μέρα,  σήμερα 11/1/20,   ακούστηκαν  γατίσιες φωνές και πάλι, οπότε βρέθηκε το κλειδί  από του Πανεπιστήμιο, που έχει αυτή τη στιγμή την ευθύνη  του χώρου,   μπήκαν  μέσα αλλά πάλι η γάτα  πουθενά . Σε αυτή την προσπάθεια ήταν πάλι η φιλόζωη κυρία και μαζί της άλλα και  άτομα απο τη Φιλοζωική.

Η προσπάθεια τωρα  είναι να παγιδέψουν τη γάτα  με μια ειδική  φάκα. Φάκα για ποντίκια γνωρίζαμε κα ήταν μια πολύ διαδεδομένη μέθοδος  για την  καταπολέμηση τους. Φάκες και γάτες πολεμούσαν αυτά τα τρωκτικά.   Φάκα   για γάτες  πρώτη φορά…

Μέσα στο κλουβί –  παγίδα (φωτογραφία)   έβαλαν τροφή για να μπει  η  γάτα να  εγκλωβιστεί και έτσι να σωθεί .  Για να δούμε θα πιάσει το κόλπο;

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button