ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Με Λημνιά την Πρόεδρο μιας Πανελλαδικής Οργάνωσης χαιρόμαστε για τις Επιτυχίες, όπως αναφέρονται!

Για μας εδώ στη Λήμνο έχει ιδιαίτερη άξια η πρόοδος που αναφέρεται παρακάτω σε όλα τα επίπεδα γιατι η Πρόεδρος μιας Πανελλαδικής  Κεντρικής  Οργάνωσης είναι Λημνιά   και διαμένει στη Λήμνο,  η οποία   υπογράφει το εξαιρετικό Κείμενο.

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ

Πρώτη διαδικτυακή Γενική Συνέλευση της ΠΦΠΟ

ΚΥΡΙΑΚΗ, 5 ΜΑΡΤΙΟΥ, 2023

Η πρώτη διαδικτυακή Γενική Συνέλευση της ΠΦΠΟ πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Μαρτίου στις 21.00 με πολύ μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία.

Καλωσορίσαμε την είσοδο πολλών νέων συλλόγων στην ΠΦΠΟ ,αλλά και την εκ νέου ενεργοποίηση παλιών και έμπειρων συναγωνιστών του φιλοζωικού κινήματος.

Σκιά στην όλη διοργάνωση η ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών, για την οποία τόσο οι Σύλλογοι – μέλη όσο και το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας εκφράζουν την μεγάλη τους θλίψη και αγανάκτηση, καθώς και την αμέριστη συμπαράσταση στους συγγενείς των θυμάτων και στους τραυματίες.

Η Ομοσπονδία προχωρά μπροστά, εκσυγχρονίζεται αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες, με δημοκρατικές διαδικασίες, σεβασμό σε όλες τις απόψεις και με μόνο στόχο την προστασία και προάσπιση των δικαιωμάτων των ζώων & την προστασία του περιβάλλοντος, πάντα υπερκομματικά αλλά και μακριά από προσωπικές πρακτικές ή άλλου είδους εμπάθειες.

Άννα Τοσούνογλου

Πρόεδρος

Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας  (ΠΦΠΟ)

 

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button