ΕπιλεγμέναΠεριοδικό

Με όπλο το χαμόγελο, σε ιδιωτικές και δημόσιες δράσεις !

Τον Αντρέα (Κλάψο) τον ξέρω από πολύ παλιά, πάντα ενεργό  σε συλλογικές δράσεις!  Τα τελευταία χρόνια , δέκα και παραπάνω, κρατά το Πολιτιστικό  Σύλλογο των Τσιμανδρίων ολοζώντανο όπως και το Χορευτικό.  Άλλωστε  ο Αντρέας είναι ο τελευταίος,   ηλικιακά,  που πρόλαβε και πήρε μέρος σε εκδηλώσεις  του πιο παλιού  και  για πολλά χρόνια μοναδικού  Συλλόγου “Κεχαγιαδες”  με τον Νάσο Κοτσιναδέλλη, τον Αείμνηστο Βασ. Βουτσά, το Νίκο Παλαιολογούδια και τους άλλους αυθεντικούς  στον Κεχαγιάδικο και στο Πάτμα !

Χθες είχα τη χαρά να γνωρίσω, στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ,  και τη Γυναίκα του Αντρέα,  την Αγγελική,  και κατάλαβα γιατι ο Αντρέας είναι πάντα με ένα  μόνιμο χαμόγελο,  που θυμίζει Λήμνο. Απο τη φωτογραφία φαίνεται ότι είναι μια χαμογελαστή οικογένεια, που έρχεται σε αντίθεση με το επώνυμο “κλάψος”…

Είναι δυο άτομα της δουλειάς  και  της προσπάθειας.   “Υγεία να υπάρχει”,  λένε!

Έχουν  6 παιδιά! 5 αγόρια και μια κόρη !  Και μόνο γι αυτό η γερασμένη κοινωνία μας τους  χρωστά πολλά !

Κάποια απ τα παιδιά  και οι ίδιοι ασχολούνται και με τα  πρόβατα  !

Τα παιδιά μπήκαν σε προγράμματα για  Νέους  Αγρότες  αλλά,  λέει ο Αντρέας,  είναι απαραίτητο τα προγράμματα αυτά να  έχουν συνέχεια…

Και επειδή ο Αντρέας δεν ψάχνει το τέλειο δηλώνει ευχαριστημένος που  φέτος οι τιμές για το γάλα και τα αρνιά είναι τσιμπημένες προς τα επάνω.

ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ; ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΓΝΏΡΙΣΗ ;

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button