Λήμνος

Με τη μεγαλύτερη δυνατή εκπροσώπηση

Με την παρουσία πολλών Λημνιών και  εκπροσώπων Φορέων  αλλά με την πλειοψηφία του κόσμου να  είναι από περιοχές με τις οποίες σχετίζεται ο νέος Μητροπολίτης Λήμνου,   και είναι όλες κοντινές προς  την Αθήνα,  όπως οι  Σπέτσες από όπου κατάγεται και η   Ανατολική  Αττική , η Κηφισιά, το Ίλιον, στις οποίες υπηρέτησε,  έγινε η τελετή της χειροτονίας.

Ο  μόλις χειροτονηθείς,  ενδεδυμένος  με τα χρυσοποίκιλτα άμφια και με όλα τα άλλα σύμβολα της νέας ιδιότητας του,  απευθύνθηκε σε όλους τους παραστάμενους  και στο τέλος και ιδιαιτέρως στους Λημνιούς, κάποιοι από τους οποίους ήταν παρόντες και την μέρα της ψηφοφορίας, κάνοντας ειδική αναφορά στους Απανταχού Λημνιους.

Η  εκπροσώπηση της Λήμνου  και του Αγίου Ευστρατίου έγινε με τη μεγαλύτερη δυνατή παρουσία:   απο το Δήμαρχο Λήμνου  Δ. Μαρινάκη  και τη Δήμαρχου Αγίου Ευστρατίου Μαρία Κακαλή (φωτογραφία) , τον Έπαρχο Λήμνου Άγγελο Βλάτα, τη Δημοτική Σύμβολο Ιωάννα Διαματάρη,  τον Πρόεδρο της ΟΛΣΥ  Αντ. Καραγιάννη,  το μέλος του Δ.Σ. Ντίνο Αντωνίου και  άλλους   του Δ.Σ.

Ήταν ακόμη παρόντες ο  βουλευτής του Νομού Χαραλ. Αθανασίου και η Γραμματέας  Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Χριστιάνα  Καλογήρου,  πιθανώς και άλλοι για τους οποίους δεν έχουμε πληροφόρηση.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button