Επίκαιρα

Με το σωματείο ταξί Μυτιλήνης, και με το Πυροσβεστικό Σώμα, ο βουλευτής του ΣΎΡΙΖΑ, Γ. Μπουρνούς

Συναντήσεις με το σωματείο ταξί Μυτιλήνης, αλλά και με το Πυροσβεστικό Σώμα είχαν την Παρασκευή (19/6) ο Βουλευτής Ν.Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Μπουρνούς και ο Συντονιστής της ΝΕ Λέσβου του κόμματος, Σταύρος Καραβασίλης.

Στη συνάντηση με το σωματείο ταξί, οι εκπρόσωποι του ΔΣ παρουσίασαν στον Βουλευτή τις θέσεις και τα αιτήματά τους, παραδίδοντας πολυσέλιδη επιστολη με τις διεκδικήσεις τους. Ο Γιάννης Μπουρνούς δεσμεύτηκε, ότι, σε συνεργασία με το Τμήμα Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, θα αναδείξει το προσεχές διάστημα τα σπουδαιότερα από τα προβλήματα των οδηγών ταξί της Μυτιλήνης στη Βουλή.

Αμέσως μετά, ο Βουλευτής και ο Συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία επισκέφθηκαν τα κεντρικά του Πυροσβεστικού Σώματος, όπου συνομίλησαν με τον Διοικητή Πυροσβεστικού Σώματος Λέσβου, κ. Παναγιώτη Κυπριωτέλλη, καθώς και τους εργαζόμενους, μόνιμους και εποχικούς.
Με αφορμή την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου, ο Γ.Μπουρνούς επισκέφθηκε το Πυροσβεστικό Σώμα, για να ενημερωθεί από τους επικεφαλής και το προσωπικό για την κατάσταση του Σώματος στη Λέσβο σε έμψυχο δυναμικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό και να ακούσει τους προβληματισμούς και τις εμπειρίες των ίδιων των πυροσβεστών. Στο τέλος της ενδιαφέρουσας συζήτησης, ευχαρίστησε το προσωπικό του Σώματος για την πολύτιμη συνεισφορά του στην προστασία των πολιτών και του φυσικού πλούτου του νησιού και δεσμεύτηκε το επόμενο διάστημα να βρίσκεται κοντά στο Σώμα για την αποτελεσματικότερη ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων του νευραλγικού αυτού κλάδου.

Το απόγευμα της Παρασκευής ο Γιάννης Μπουρνούς θα επισκεφθεί μαζί με κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, την κοινότητα Βρίσας με αφορμή τη συμπλήρωση τριών ετών από τον καταστροφικό σεισμό.

19.6.20


Γιάννης Μπουρνούς
Βουλευτής Ν. Λέσβου

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button