Απόψεις

Με τον Υφυπ. Αντώνη Διαματάρη η Παρέλαση

Με την ξαφνική – δεν είχε ανακοινωθεί-  παρουσία του Υφυπουργού Εξωτερικών, Λημνιού Αντώνη Διαματάρη,  έγιναν   οι σημερινές εκδηλώσεις της Επετείου Απελευθέρωσης της Λήμνου.  Δοξολογία στην ΑγιαΤριάδα,  κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων στο Ρωμαίικο και κλείσιμο με την  Παρέλαση.

Στην  εξέδρα των επισήμων  της Παρέλασης (φωτογραφία) εκτός του Αντώνη Διαματάρη, ως εκπροσώπου της Κυβέρνησης,,   ήταν ο βουλευτής  και π. Υπουργός της ΝΔ Χαραλ. Αθανασίου , ο Περιφερειάρχης Κ. Μουτζούρης,  ο Δήμαρχος Λήμνου Δημ. Μαρινακης,  εκπρόσωποι των αδελφοποιημένων Κοινοτήτων της Κύπρου, ο πολλές  φορές,  στα χρόνια του ΠΑΣΟΚ,  βουλευτής Δ. Βουνάτσος και φυσικά οι Στρατιωτικές Αρχές,  εκπρόσωποι όλων των όπλων.

Ο Αντώνης Διαματάρη,  αρμόδιος για την Ομογένεια,  μετα την παρελαση έκανε δηλώσεις στη Τοπικά Μέσα ενημέρωσης ,   για την Επέτειο  και την Παρέλαση,  φανερά  συγκινημένος και αυτό είναι πολύ φυσικό αφού πριν από κάποια χρόνια έκανε ο ίδιος,  ως μαθητής του Γυμνασίου Λημνου,  παρέλαση  στο  χώρο αυτόν.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button