ΕπιλεγμέναΠεριοδικό

Με βλάβη στο Λαύριο το ΠΗΓΑΣΟΣ. Επιβάτες ξενύχτησαν στο πλοίο.

Μπήκαν  οι επιβάτες μέσα  και περίμεναν την αναχώρηση του ΠΗΓΑΣΟΣ  στις 9,  εχτες (Τετάρτη  15/1/20) το βράδυ, όμως το Βαπόρι δεν ξεκίνησε.

Οχι απο Απαγορευτικό  λογω καιρού,  που ήταν στα όρια αφού τα μποφόρ ήταν 7, αλλά από μηχανική   βλάβη.

Περίμεναν οι επιβατες την εξέλιξη καθώς οι μηχανικοί του Πλοίου έκαναν  προσπάθεια αποκατάστασης  – μόνο που σε αυτές τις περιπτώσεις δεν μπορεί να προσδιορίσει  το χρόνο   της επισκευής.

Έτσι φτάσαμε σήμερα το πρωί και τώρα 10 η ώρα…  Το Πλοίο όπως βλέπατε στη φωτογραφία  παραμένει ακόμη εκεί …  με αρκετούς επιβάτες, άλλωστε τέτοια εποχή  δεν είναι και πολλοί (καμιά 50ρια στο σύνολο τους) να   περιμένουν τη μοίρα που τους έλαχε.

Πριν λίγο καιρό το  ΠΗΓΑΣΟΣ είχε παλι μηχανική βλάβη.  Τότε εν πλω, ήταν κοντά στη Σκύρο. Ήρθε μέχρι τη Λήμνο με μια μηχανή, ως γνωστόν τα επιβατηγά ταξιδεύουν με δυο,  και με ταχύτητα  8 μιλια, άφησε επιβάτες και αυτοκίνητα και γύρισε πίσω στον Πειραιά για επισκευή,

Τοτε ο τίτλος που βάλαμε στην είδηση αυτή ήταν:  ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΗΓΑΣΟΣ.  Επιμένουμε  σε αυτό θεωρώντας ότι απαιτείται  άμεση αντικατάσταση !

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button