ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Με βλάβη το SUPER STAR, πάει με 12,5 μίλια και θα ειναι στο Λαυριο στις 12.30 ανώι για 07.30

Το SUPER STAR κάποια βλάβη παρουσίασε στο Ταξίδι του απο Λήμνο  για Λαύριο και  πάει το ταξίι αυτό των 9,5 ωρών να το βγάλει  σε 12 ώρες και βάλε…

Αυτή την ώρα 10.15 – 28/2/23 ταξιδεύει κάτω από τον Κάβο Ντόρο προς Λαύριο με ταχύτητα 12,5 μιλίων (Φωτογραφία απο το Marine Traffic). Η ταχύτητα αυτή παραπέμπει στη υπόθεση ότι ταξιδεύει   με μια από τις δυο μηχανές του.

Η  ένδειξη για Βλάβη  δεν αφήνει περιθώρια για κάτι άλλο σε ένα πλοίο που έχει αντικαταστήσει το ΑΚΟΥΑ ΜΠΛΟΥ,  το οποίο  βρίσκεται  για την  ετήσια “ακινησία” του ‘ γα επισκευές και συντήρηση.

Την περίπτωση αυτή της  βλάβης ανέφεραν το Πρωί στις ειδήσεις τους κανάλια των Αθηνών (ΣΚΑΙ)

Στην εκπομπή μας στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ ελπίζουμε να εντοπίσουμε επιβάτες που ταξιδεύουν,   και είναι  σχεδόν 150,   για να μας πουν  για την περιπέτεια τους,  γιατι για περιπέτεια πρόκειται,  οταν  μπήκαν στο βαπόρι χθες αργα το βράδυ 23.00 για να είναι σήμερα το πρωί  στο Λαύριο και να προλάβουν να πάνε στις δουλειές  μετά την αργία της Κ. Δευτέρας (κάποιοι ήρθαν για την Γιορτή αυτή στη Λήμνο) και είναι  ακομη στο Πέλαγος. Πάει η σημερινή εργάσιμη  και άντε να το καταλάβει αυτό το “αφεντικό”.

Άλλη φορά, θα πει, άδεια Γιοκ !  Ετσι απαξιώνεται η Λημνος για Ταξίδια στα 3ημερα των Γιορτών.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button