Λήμνος

Μεγαλειώδης η εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας και γλεντιού από το Σύλλογο Ατσικιωτών Λήμνου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΣΙΚΙΩΤΩΝ ΛΗΜΝΟΥ
Ανάρτηση – φωτογραφιες Σταύρου Τραγάρα

Μεγαλειώδης η εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας και γλεντιού που ακολούθησε, από το Σύλλογο Ατσικιωτών Λήμνου, στις 12 Φεβρουαρίου 2023, στο ΧΡΥΣΟ ΒΑΡΕΛΙ, στη Χασιά. Η κοσμοσυρροή ήταν πρωτοφανής και θύμιζε τις παλιές μέρες των Συλλόγων. Οι άνθρωποι ήθελαν να διασκεδάσουν και να επικοινωνήσουν, μετά την περιπέτεια του κορωνοϊού.
Κόσμος εκλεκτός όχι μόνο από την περιφέρεια Ατσικής, αλλά απ’ όλη τη Λήμνο, κι από όλη την Ελλάδα. Ο Σύλλογος πρέπει να μετονομασθεί σε ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΤΣΙΚΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΛΗΜΝΙΩΝ.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στον ευεργέτη της Λήμνου ΑΓΟΡΑΣΤΟ ΛΑΒΔΑΡΑ, ο οποίος ζει στην Αυστραλία. Ο Αγοραστός έστειλε και χίλια ευρώ στο Σύλλογο, “για να κεραστούν όλα τα φιλαράκια που θα ήταν στην εκδήλωση”, όπως είπε. Διακόσια ευρώ έστειλε ο Κώστας Τσουβελεκάκης και εκατό ο Δημήτρης Τσουβελεκάκης. Ο Σύλλογος τους ευχαριστεί θερμά.
Χαιρετισμούς έστειλαν εκτός από τον Αγοραστό Λαβδαρά, η Ελεονώρα Γεώργα, δικηγόρος Λήμνου και υποψήφια Δήμαρχος Λήμνου, καθώς και ο Γιώργος Κωμάκης, πρόεδρος του τοπικού Συλλόγου Ατσικιωτών Λήμνου ο “Άγιος Ερμόλαος”.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Οι μεγάλος Λημνιός καλλιτέχνης Πάνος Λαντούρης με το επιτελείο του, ξεσήκωσε τον κόσμο, το κέφι ήταν στα ύψη και ο κόσμος το χάρηκε και χόρεψε με την ψυχή του.
Ο Σύλλογος μοίρασε βιβλία στα τραπέζια.
Το νόμισμα έπεσε στην Αδαμαντία Μαστροδούκα, στην οποία δόθηκε το δώρο, μια χύτρα ταχύτητας.
Τα εδέσματα πλουσιοπαροχα, και ο οικοδεσπότης Νίκος Χλαχλάς, όπως πάντα στο πλευρό του Συλλόγου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Κατά τις σύντομες αρχαιρεσίες αναδείχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, το οποίο αποτελείται από τους Σταύρο Τραγάρα, Χρίστο Λεκάνη, Δημήτρη Τσουβελεκάκη, Σωκράτη Σπαζούχο, Κατερίνα Καϊτατζή, Νίκο Βλαχόπουλο και Παντελή Φούντο, το οποίο θα συγκροτηθεί σε σώμα σε λίγες μέρες.
Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο, με υγεία και καλοκαρδία.
LimnosNea.gr:  Οπ΄ κμαντέριν ο Σταυρους ! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button