ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Μετά τα 865 κρούσματα…

Το φωνάζουμε εδώ και καιρό: Πάρτε ουσιαστικά μέτρα και όχι “της πλάκας”,   έτσι πάμε ολοταχώς για το κομβικό νούμερο των 1000 κρουσμάτων.

Αφήστε την  ευθύνη του πολίτη, είναι άλλοθι… Εσείς ως Κυβέρνηση τι κάνετε;…

Μάσκα υποχρεωτική μέσα έξω και  μόνιμος έλεγχος στο δρόμο, Αγορά, Πλ. ΚΤΕΛ, Σούμπρα, Τριφωτο  κλπ. Μειώστε όμως το πρόστιμο και τα 50 € και τα 150 € πονάνε…  και 20 € “κοινωνικό” πρόστιμο και αυτό παίζει!

Στην Αθήνα η μετάδοση γίνεται, από ο,τι μπορώ να αναληφθώ, περισσότερο μέσα στα λεωφορεία και στο μετρό, παρά  στα μπαράκια…

Με  τα Σχολεία τι γίνεται… είναι βουβό κύμα,  με την έννοια ότι στα παιδιά δεν υπάρχουν συμπτώματα όμως το μεταδίδουν στους μεγάλους… Στα Σχολεία οι απομονωμένες οικογένειες, μέσω  των παιδιών, έρχονται σε άμεση επαφή !

Έλεγχος σε όλες τις αφίξεις  εξωτερικού , εσωτερικού (ο Καμαρά του Ολυμπιακού έφερε τον περιβόητο ιό απο την   πατρίδα του όπου πήγε να παίξει (μπάλα) με την Εθνική της Χώρας του). Στη Λήμνο όλα τα μέχρι τώρα διαπιστωμένα κρούσματα είναι άμεσα εισερχόμενα…

ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ,  ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΕΤΕ ΕΝΩ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ, ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ, ΜΕΣΟ;

Όλα αυτά τα θέτω, ως προτάσεις,  σε ειδικούς και …ανειδίκευτους

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button