Περιοδικό

Το καημένο τον Ταύρο

Ανακοίνωση της Π.Φ.Π.Ο. για την περιφορά του ταύρου στη Μυτιλήνη

ΚΥΡΙΑΚΗ, 18 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2021

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε για την ανάρτηση της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Αθήνας κας Αριστοτέλεια Δόγκα -την οποία και παραθέτουμε -, όπου εικάζουμε, και προς τιμήν της, ότι ρώτησε την Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης για την περιφορά για να λάβει την απάντηση, ότι ουδέποτε η Εισαγγελία Μυτιλήνης έλαβε γραπτή καταγγελία ούτε και από την ΠΦΠΟ.

1.Εκφράζουμε την λύπη μας γιατί η Εισαγγελία Μυτιλήνης προφανώς κάτω από την δημόσια κατακραυγή για τη περιφορά του δύστυχου προχωρά σε διαψεύσεις.

2.Παραθέτουμε την επιστολή που στείλαμε στις 02/07 πρωτίστως στην Εισαγγελία και το Α.Τ Μυτιλήνης

3.Την ίδια ημέρα έγιναν και τηλεφωνικές επικοινωνίες πολλές φορές με το Α.Τ. το οποίο μας διαβεβαίωσε, ότι η Εισαγγελία είναι ενήμερη και μάλιστα έχει σχηματιστεί δικογραφία .

4.Δεν θεωρούμε καθόλου τυχαίο το γεγονός, ότι ,όπως γραπτώς ενημερώθηκε η Ομοσπονδία μας, και η περυσινή αντίστοιχη καταγγελία μας μπήκε στο αρχείο με τη σύμφωνη γνώμη της Εισαγγελέας που χειρίστηκε την υπόθεση και της Εισαγγελίας Εφετών, που ανήκει η Μυτιλήνη με το αιτιολογικό ότι δεν συντρέχει το αδίκημα της κακοποίησης κλπ του ζώου!!!

  1. Τα αδικήματα κατά των ζώων διώκονται αυτεπάγγελτα και η Εισαγγελία και η Αστυνομία, που γνώριζαν βεβαίως, ότι ήταν το “πανηγύρι” και ότι σε αυτό θα γινόταν περιφορά του ζώου και δεν ήταν απαραίτητη κάποια καταγγελία, ακόμη κι αν τέτοια δεν υπήρχε, που βεβαίως υπήρχε.

6.Παραθέτουμε την δεύτερη επιστολή μας στις ίδιες αρχές στις 06 Ιουλίου με την οποία ρωτάμε γιατί δεν τηρήθηκε η νομοθεσία .

Συμπερασματικά θα πούμε, ότι κατά την άποψή μας οι Αρχές δεν θεώρησαν κακοποίηση το βασανιστήριο του ζώου, όπως και πέρυσι, και γι’ αυτό δεν ασχολήθηκαν παρά την επιστολή της ΠΦΠΟ και τα αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα στο Α.Τ την παραμονή της μακιαβελικής έμπνευσης διοργάνωσης της “πομπής της φρίκης”.

Αυτή δυστυχώς είναι η αλήθεια και με τεχνάσματα δεν μπορούν να την κρύψουν.

Η ΠΦΠΟ δηλώνει ,ότι ξεκινά αγώνα για την απαγόρευση από την Πολιτεία και τα αρμόδια υπουργεία ,από τούδε και στο εξής του συγκεκριμένου παγανιστικού και απεχθούς “εθίμου” αλλά και όλων των άλλων που λαμβάνουν χώρα στη χώρα αντίστοιχου μακιαβελικού χαρακτήρα.

Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button