Λήμνος

Μια δράση των εθελοντών της Κατερίνης

Μια δράση των εθελοντών της Κατερίνης

Μια δράση των εθελοντών της Κατερίνης

Ο συνεργάτης μας Θόδωρος Δημητριάδης, μέλος της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης νομού Πιερίας, μας έστειλε πληροφορίες για μια από τις προσεχείς δράσεις των εθελοντών, που αφορά διανομή εκλεκτών προϊόντων πρώτης ανάγκης απευθείας από παραγωγούς του νομού Πιερίας στις 4.500 περίπου οικογένειες της περιοχής σε τιμές κόστους παραγωγού χωρίς μεσάζοντες.

Αξίζει να πάρουμε μια ιδέα πώς λειτουργούν οι εθελοντές της Κατερίνης, αλλά και σε πολλές άλλες πόλεις στην Ελλάδα.

“Την Κυριακή 7 Απριλίου 2019  στον χώρο του πάρκινγκ των δικαστηρίων της Κατερίνης θα πραγματοποιηθεί  η 80η  διανομή προϊόντων “Χωρίς Μεσάζοντες” από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης νομού Πιερίας “Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ” .

Θα διατεθούν τα παρακάτω προϊόντα:

  • Εξαιρετικά Παρθένο Eλαιόλαδο, οξύτητας 0,45 στην τιμή των 20€ ανά 5λιτρο σε τενεκεδένια συσκευασία από παραγωγούς της Πιερίας και της Ημαθίας.
  • Μήλα ποικιλίας Fuji και Gold Smith από παραγωγούς της Πιερίας 10 κιλά Fuji και 4 Gold Smith, δηλαδή 14 κιλά στην τιμή των 5€
  • Απορρυπαντικά και Χαρτικά από την τοπική επιχείρηση Epsilon Hellas από τα Αλώνια Πιερίας

Παχύρευστη Χλωρίνη σε συσκευασία των 4 λίτρων προς 3€
Υγρό πιάτων με άρωμα λεμόνι σε συσκευασία των 4 λίτρων προς 2€
Υγρό πλυντηρίου σε συσκευασία των 3 λίτρων, 60 μεζούρες προς 2€
Χαρτί υγείας σε συσκευασία 24 ρολών των 200γρ. προς 9€
Χαρτί κουζίνας σε συσκευασία 2 ρολών των 500γρ. προς 2€
Χαρτοπετσέτες σε συσκευασία 500 τεμαχίων 33 Χ 33 εκατ. προς 2,5€

Όλα τα προϊόντα είναι άριστης ποιότητας και έχουν επιλεχθεί συνειδητά από την περιοχή μας με στόχο την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Οι παραγωγoί  ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την στήριξη που τους παρέχεται από το κίνημα “Χωρίς Μεσάζοντες” θα ενισχύσουν,  όπως πάντα,  τις κοινωνικές δομές του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης προσφέροντας ποσότητα  των προϊόντων τους.

Για παραγγελίες κάντε κλικ κι εδώ

Κατά τη διάρκεια της διανομής θα διατίθεται και  η ελληνική έκδοση του βιβλίου των K. H. Roth και H. Rübner, “Η οφειλή των επανορθώσεων: υποθήκες της γερμανικής κατοχής στην Ελλάδα και την Ευρώπη” το οποίο έχει μεταφραστεί από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης νομού Πιερίας “Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ” και καθίσταται άκρως επίκαιρο διότι όπως έγινε σήμερα γνωστό, στις 18 Απριλίου 2019, η ελληνική Βουλή αποφασίζει για τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών, θέτοντας σε ψηφοφορία το πόρισμα της Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής. Το βιβλίο κοστίζει 15€ και δεν διατίθεται στα βιβλιοπωλεία παρά μόνο διαδικτυακά στη διεύθυνση www.ksk.gr
 

Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ – Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 8 (Καπνικός Σταθμός)
Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 39000 Δευτ., Τετ. και Παρ. από 18:00 – 21:00  / κινητό 6981 66 51 58 (WhatsUp)
info@otoposmou.com – www.otoposmou.gr

  • Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ στο Twitter
  • Βρείτε βίντεο από τις δράσεις μας μας στο YouTube

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button