ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Μια Ένσταση προκάλεσε αναταράξεις στον Ιατρικό Σύλλογο Λημνου !

Μια ένσταση μέλους του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου,  ανάγκασε (προφανώς)  στην επαναπροκήρυξη  των  Εκλογών,   40 μέρες αργότερα. Αντι 30/8/20 θα γινουν 11/10/20 

Το e-mail  της Ενστασης το λαβαμε 08.25 και της Επαναπροκηρυξης  στις 14.59 …   

Ειναι ενδεικτικό της όλης διαδικασίας η ώρα λήψης  των δυο κείμενων τα οποία δημοσιεύουμε παρακάτω και δεν χρειάζεται καμιά περαιτέρω  επεξήγηση. .

Προς το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου

Συνάδελφοι  βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να καταθέσω ΕΝΣΤΑΣΗ κατά της διενέργειας των εκλογών της 30/8/2020 και της γενικότερης λειτουργίας του Συλλόγου  σαν ύστατο μέσο επαναφοράς  στη νομιμότητα. Παρακαλώ να πράξετε τα νόμιμα.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ : Η κοινοποίηση στον ΠΙΣ και στα διαθέσιμα  ΜΜΕ του νησιού είναι πλέον μονόδρομος και γίνεται για την πρόληψη του κινδύνου  αποσιώπησης για άλλη μια φορά των ενστάσεών μου, καθώς και για την  έγκαιρη  ενημέρωση όλων των μελών του Ιατρικού Συλλόγου  (ελλείψει Γενικής Συνελεύσεως  και δεδομένης της εγγύτητας του ορισθέντος  χρόνου διεξαγωγής των εν λόγω εκλογών). Οφείλω  επίσης να τονίσω ότι έχω προσπαθήσει με κάθε δυνατό τρόπο να πείσω το ΔΣ να ακολουθήσει τη σύννομη οδό ώστε να περιφρουρηθεί το κύρος του Συλλόγου και των μελών  του, αλλ΄ εις μάτην. Εν κατακλείδι  αδυνατώ να αντιληφθώ τον λόγο της προσκόλλησης στην λάθος διαδικασία –  παρωδία των ημιεκλογών, ενώ είναι τόσο απλό να ακολουθηθεί  η νόμιμη οδός.

συναδελφικά
Μαρίνα  Πετρίδου

 

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΗΜΝΟΥ – ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ

Επαναπροκηρύσσονται οι εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου για την ανάδειξη των τριών μελών του ΔΣ, που θα καταλάβουν τις κενωθείσες θέσεις, για την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020.

Μέχρι τις 11 Σεπτε,μβρίου 2020, (στις 15:00) θα πρέπει να έχουν κατατεθεί οι υποψηφιότητες των συναδέλφων.

Στις 3 Οκτωβρίου 2020 θα ανακοινωθεί η λίστα των ταμειακά τακτοποιωμένων μελών που θα έχουν την δυνατότητα να ψηφίσουν.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button