ΕπιλεγμέναΛήμνος

Μια Επίσκεψη στο Ρωσσοπούλι !

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ    Λήμνος, 3/11/2021

Το πρωινό της προηγούμενης Κυριακής, το Συμμαχικό Νεκροταφείο του Μούδρου και το όμορφο Ρουσσοπούλι «κέρδισαν» τους εκδρομείς που ακολούθησαν το πρόγραμμα εξορμήσεων του Συλλόγου Φίλων της Παλιάς Μητρόπολης. Ο κάθε προορισμός με το δικό του ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ιστορικό, λαογραφικό, περιβαλλοντικό προκάλεσε συζητήσεις, συγκρίσεις, ανέσυρε πληροφορίες και συναισθήματα.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Λαδά Ευάγγελο και τον τέως Πρόεδρο κ. Στενό Γεώργιο για τη ζεστή φιλοξενία. Μας ξενάγησαν στο σύγχρονο Κέντρο Ενημέρωσης με τις συλλογές που αφορούν στην αγροτική ζωή και στα πετρώματα της και Λήμνου και στις κρυμμένες ομορφιές του παραδοσιακού χωριού τους.

 

Στον επόμενο προορισμό κατευθυνόμαστε βορειοανατολικά. Στις 14 Νοεμβρίου θα επισκεφτούμε τον Φάρο και την ευρύτερη περιοχή της Πλάκας.

Για την είσοδο στον Φάρο απαιτείται δήλωση συμμετοχής. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούμε να στείλουν το ονοματεπώνυμό τους στο e-mail του Συλλόγου: sfpm213@gmail.com μέχρι τη Δευτέρα, 8/11/2021. Όσοι έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στην προηγούμενη εξόρμηση δεν χρειάζεται να επαναλάβουν τη διαδικασία.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα θα βρείτε στην πρόσκληση που θα δημοσιευτεί τις επόμενες ημέρες.

Για τον Σύλλογο Φίλων της Παλιάς Μητρόπολης

Η Πρόεδρος                                                 Ο Γραμματέας

Χαριτίνη Φωτοπούλου                                         Ευστράτιος Σκαπέτης

LimnosNea.gr  Επιτέλους σήμερα ενα θέμα που να αξίζει να το αναρτήσουμε ως “πρωτοσέλιδο”. Από  τις φωτογραφιες που λάβαμε επιλέξαμε μια πιο γενική ενω και οι υπόλοιπες 5 έχουν το ενημερωτικό τους ενδιαφέρον  

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button