Λήμνος

ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΟΥ !

ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΟΥ !

ΜΥΡΙΝΑ 28/11/18, 22.00.

Η σημερινή  χορηγική εκδήλωση του ΗΦΑΙΣΤΟΥ ΛΗΜΝΟΥ  είχε,  για άλλη μια φορά από τον χώρο αυτόν,  μια πρωτοτυπία για τη Λήμνο καθώς μας πήγε σε  προηγμένες συνθήκες μάρκετινγκ. 

Ο υπεύθυνος για την υπόθεση αυτή Μαυρικης Γιωργος μας παρουσίασε τις  διαφημιστικές  ευκαιρίες που υπάρχουν για τις τοπικές επιχειρήσεις  με τοποθέτηση  διαφημιστικών  ονομάτων,  αυτό που είναι γνωστό και πιο σωστό ως brand name,  στο Γήπεδο στις φανέλες  κλπ  της ομάδας Μπάσκετ της Λήμνου.  Η τοποθέτηση αυτή δεν είναι μόνο γα όσους προσέρχονται στο Γήπεδο αλλά, κυρίως,  για τους τηλεθεατές των αγώνων του ΗΦΑΙΣΤΟΥ.

Η Παρουσίαση  ήταν απολύτως πειστική καθώς έδειχνε να είναι ειλικρινής χωρίς  κομπορρημοσύνες και  είχε  τεχνοκρατικά   στοιχεία, που δεν μπορούν να αμφισβητηθούν!  

Είχαν προσκληθεί ατομικά οι  Τοπικές Επιχειρήσεις όμως  στο ΜΑΡΟΥΛΑ  η παρουσία αυτών  δεν ήταν η  αναμενόμενη,  όπως ειπώθηκε…

Η αιτία, για μας, είναι  οτι σε αυτά τα πρωτόγνωρα πράγματα πάντα ισχύει ο Νομός της Αδράνειας!  Ενα άλλος λόγος ήταν η κακοκαιρία, αφού ο άνεμος έξω “σφύριζε” !

Είχε όμως κόσμο,  που ήρθε για να παρακολουθήσει αυτή την πρώτη, πέραν των αγώνων της Ομαδας,  ανοιχτή εκδήλωση του ΗΦΑΙΣΤΟΥ,  παρόλο που δεν απευθυνόταν στο μεγάλο κοινό αλλά ήταν  σε κάτι πολύ  συγκεκριμένο (στην χορηγική διαφήμιση)  προσανατολισμένη.  Η.Κ

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button