ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Μια Σημαία, αμεσα ! Λείπουν πολλά άλλα ουτε Σημαία;

Άντε,  με τον Κορονοϊό  δεν μπορούσε  να λειτουργήσει το Κυλικείο του Αεροδρομίου απο έλλειψη επιβατών…

Αντε,  η τουαλέτα αμέσως μετα το χώρο των αφίξεων έκλεισε ( είναι μερικά χρόνια)  γιατι είναι  βουλωμένη…

Αντε,  ο χώρος έξω  απο το Αεροδρόμιο είναι “παρατημένος”

Όμως μια Ελληνική σημαία,   βρε παιδιά !

Άρχισαν να έρχονται  τα τσάρτερ απο το Εξωτερικό  και η Σημαία είναι αυτή που “σηματοδοτεί”  κάθε Χώρα…

Τα προηγούμενα χρόνια,  μαζί με την ελληνική Σημαία,   στο χώρο των αφίξεων ειχε και τις Σημαίες των χωρών απο αυτές που  ερχόταν τσάρτερ στη Λήμνο. Ήταν έναν όμορφο καλωσόρισμα,  κάτι που δήλωνε το φιλοξενο: σαν το σπίτι σας !

Φέτος οι τουρίστες (καποιοι απο αυτους) ερχόμενοι εδώ ισως  να μην  γνωρίζουν με σαφήνεια σε πια Χώρα πηγαίνουν… Λέμε τωρα !  Μου εχει τυχει Βορειοευρωπαίος τουριστας να μας μπερδεύει με την… Τουρκία.

Μια σημαία άμεσα. Μαθαίνουμε ότι  τα προηγούμενα χρόνια με την πτωχευμένη Ελλάδα και τα μνημόνια ανάκαμψης,  ο προϊστάμενος  του Αεροδρομίου (ΥΠΑ)  κάποια τέτοια έξοδα, καθαρισμό απο τα χόρτα κλπ,  τα κατέβαλε ο ιδιος, αφου δεν υπηρχε ενα μικρο κονδυλι για  τετοια μικροεξοδα… Ομως τώρα η Χωρα βγηκε απο τα Μνημονια  και δεν επιτρέπεται  ένα αεροδρόμιο το οποίο  χαρακτηρίζεται επισήμως ως Διεθνές να μην έχει ουτε Σημαία, που να δηλωνει εμφαντικά: Διεθνές μεν, Ελληνικό δε !

Α ναι ! Να υποχρεωθούν οι τράπεζες για ένα ΑΤΜ, απο κοινού.

Η.Κ.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button