ΑνακοινώσειςΕπιλεγμένα

Μια σωστή επιλογή για Παιδιά ! … Και η φωτογραφία 1000 λέξεις!

Αρχάριους αθλητές δέχεται και φέτος στα τμήματά του ο Ν.Ο.Λ.
Νέα τμήματα αρχάριων αθλητών συγκροτεί και αυτό το διαστημα ο Ναυτικός Όμιλος Λήμνου, ο οποίος απευθύνει κάλεσμα στα παιδιά της Λήμνου να γνωρίσουν το άθλημα της Κωπηλασίας και να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους σ’ αυτό. Το συγκεκριμένο κάλεσμα απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια που έχουν γεννηθεί κατά τα έτη 2007 – 2013. Οι προπονήσεις των αρχαρίων πραγματοποιούνται καθημερινά, απογευματινές ώρες και Σαββατοκύριακα.
Η επιλογή αθλητών για τα τμήματα αρχαρίων του Ν.Ο.Λ. γίνεται έπειτα από ραντεβού με τους υπεύθυνους του τμήματος.
Σημειώνεται εδώ ότι ο Ναυτικός Όμιλος Λήμνου, μετά από 30 και πλέον χρόνια εμπειρίας στον χώρο της Κωπηλασιας, διαθέτει προπονητικά Τμήματα όλων των επιπέδων, από την κατηγορία Αρχαρίων αθλητών μέχρι την κατηγορία Ανδρών – Γυναικών. Οι προπονήσεις γίνονται υπό την αυστηρή επίβλεψη του έμπειρου και εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού του Ομίλου στον Ρωμεικο γυαλο, αλλά και στις πλήρως εξοπλισμένες κλειστές εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Λ.
Πριν μπουν στη θαλασσα, οι αρχάριοι αθλητές περνούν από ένα εισαγωγικό στάδιο εκμάθησης της Κωπηλασίας, που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του ΝΟΛ, και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, εξέταση φυσικής κατάστασης, τεστ κολύμβησης κλπ..
Πληροφορίες στον εφορο κωπηλασιας Πυρομαγλου Χρήστο (τηλ. 6974071436), και στον υπεύθυνο προπονητή Δικρανη Κώστα (τηλ. 6970237438)

 

IMG_20220206_120323.jpg

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button