Απόψεις

Μια Υποτροφια του Δ. Παλαιολόγου για μαθητή άπω τη Λημνο, στο Κολέγιο Αθηνών.

Μια υποτροφία,  για έναν μαθητή από τη  Λήμνο,  στο Κολέγιο Αθηνών (φωτογραφία)  είναι μια πολύ καλή ευκαιρία,  με δεδομένο ότι τα δίδακτρα σε αυτό το ίδρυμα, δεν θα είναι μια προσιτή για όλους υπόθεση.  Υπάρχει  μάλιστα και ένα επιπλέον ποσό για την αντιμετώπιση των εξόδων του μαθητή από τη Λήμνο.  Παρακάτω δίνονται  λεπτομέρειες  και καλό θα ήταν να  βρεθεί άτομο για να επωφεληθεί αυτής της Δωρεάς από τον Λημνιό  Δούκα Παλαιολόγου.

ΚΟΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, Ψυχικό, 23.12.2019

Aξιότιμη Κυρία Φωτιάδου,

Το Κολλέγιο Αθηνών έχει θεσπίσει Πρόγραμμα Υποτροφιών Αριστείας για μαθητές που συνδυάζουν την αριστεία με οικονομική ανάγκη της οικογένειας.

Επιπλέον, ειδικά για τη Λήμνο και τον Άγιο Ευστράτιο υπάρχει συγκεκριμένη δωρεά από τον κύριο Δούκα Παλαιολόγου στη μνήμη της συζύγου του, Ιωάννα Παλαιολόγου, ώστε ένας μαθητής από τη Λήμνο ή τον Άγιο Ευστράτιο, μέσω της διαδικασίας Εισαγωγικών Εξετάσεων και σύμφωνα με τα κριτήρια εισαγωγής καθώς και τα κριτήρια των Υποτροφιών Αριστείας του Κολλεγίου Αθηνών, να μπορεί να φοιτήσει σε ένα από τα σχολεία του. Σημειώνεται ότι η οικογένεια του υποτρόφου μαθητή θα πρέπει να εξασφαλίσει την διαμονή του παιδιού στην Αθήνα για όλα τα έτη φοίτησής του στο Κολλέγιο. Ως υποστήριξη της οικογένειας για τη μετοίκιση στην Αθήνα, έχει προβλεφθεί από τον δωρητή η χορήγηση στην οικογένεια σε μηνιαία βάση (κατά τους σχολικούς μήνες) του ποσού έως και 500 ευρώ.

Το Κολλέγιο Αθηνών έχει ανακοινώσει το Πρόγραμμα Υποτροφιών Αριστείας στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Απευθυνόμαστε και σε εσάς προσωπικά, για να είμαστε βέβαιοι ότι οι πιο αξιόλογοι μαθητές της περιοχής σας θα ενημερωθούν γι’ αυτήν την ευκαιρία. Σας παρακαλούμε να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε η γνωστοποίηση των όρων των Εισαγωγικών Εξετάσεων και της απονομής της Υποτροφίας Αριστείας του Κολλεγίου Αθηνών να αποσταλεί σε σχολεία και/ ή εκπαιδευτικούς, που θα την γνωστοποιήσουν στους μαθητές τους.

Στην συνημμένη ανακοίνωση καθώς και στον ιστότοπο του Κολλεγίου Αθηνών (www.haef.gr) θα βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες.

Η βοήθειά σας μας είναι πολύτιμη. Είμαστε στη διάθεσή σας για διευκρινίσεις.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και τον χρόνο σας.

Με εκτίμηση,

 

Νικόλαος Μανταράκης
Διευθυντής Προγράμματος Υποτροφιών Αριστείας

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button