Λήμνος

 Μήνυμα Δημάρχου για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Μύρινα,14 Ιουνίου 2020

 Μήνυμα Δημάρχου για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Ενόψει της έναρξης των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων αύριο, Δευτέρα 15 Ιουνίου,  ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης εκφράζει τις ευχές του στους συμμετέχοντες, καθώς επίσης και τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους, επισημαίνοντας:

«Σε μια δύσκολη χρονική συγκυρία,  οι μαθητές μας καλούνται να αποδείξουν πως οι αντιξοότητες δεν κατάφεραν να ανακόψουν τις προσπάθειές τους για μάθηση και πρόοδο. Μετά την προσπάθεια, σειρά τώρα έχουν η δύναμη, η ηρεμία και η αυτοπεποίθηση, που θα αποτελέσουν βασικούς συμμάχους των παιδιών μας για την εισαγωγή τους στα τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα.  Εύχομαι οι κόποι τόσο των ίδιων των παιδιών, όσο και των γονέων και εκπαιδευτικών τους να φέρουν επιτυχίες και στις φετινές εξετάσεις».

Επίσης, ο Δήμαρχος καλεί τους συνδημότες μας, οι οποίοι θα μετακινηθούν με οχήματα τις ημέρες και ώρες των εξετάσεων, να προτιμήσουν τη μετακίνησή τους μέσω των παράπλευρων οδών και να αποφύγουν την κίνηση μέσω της λεωφόρου Δημοκρατίας στο ύψος του ΓΕΛ-ΕΠΑΛ Μύρινας, όπου η κυκλοφορία θα είναι ελεγχόμενη, ώστε οι μαθητές μας να μπορέσουν να εξεταστούν απερίσπαστοι.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button