ΑνακοινώσειςΕπιλεγμένα

Να τηρηθεί η Συλλογική Σύμβαση στα Ξενοδοχεία ! Ενημέρωση από το Σωματείο

Δελτίο Τύπου

Η Διοίκηση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Συναφών Επαγγελμάτων Λήμνου, επισκέφθηκε την Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου τα ξενοδοχεία Lemnos Village και Porto Myrina Pallas και συναντήθηκε με τους διευθυντές αυτών. Τους ενημερώσαμε ότι είναι υποχρεωτική η νέα συλλογική σύμβαση εργασίας, την οποία πρέπει να σεβαστούν και να εφαρμόσουν.

Θα ακολουθήσουν επισκέψεις και σε άλλα ξενοδοχεία.

Το Σωματείο μας θα έχει την προσοχή του στραμμένη στην εφαρμογή της Συλλογικής Σύμβασης, για την οποία καλούμε τα μέλη μας να είναι ενημερωμένα για όσα αναφέρονται.

Συναδέλφισσες Συνάδελφοι, είναι μια μεγάλη κατάκτηση του Συνδικαλιστικού μας κινήματος για τον κλάδο μας ή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ. Σ

Ευχόμαστε με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα, Καλές γιορτές με υγεία!

LimnosNea.gr: Στην 1η φωτογραφία διακρίνονται τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων(από Αριστερά):   Αθηνά Κεραμίδη (Αντιπρόεδρος),   Διαμαντής Φαρμάκης (Πρόεδρος), Δέσποινα Καμπουροπούλου (Γεν. Γραμματέας) και ο  Διευθυντής του PORTO MYRINA PALLACE

Στη 2η φωτογραφία: Ο Διευθυντής του LIMNOS VIALLAGE Δημήτρης Ματζάρης, ο Διαμαντής Φαρμάκης (Πρόεδρος του Δ.Σ του Σωματείου)  και η  Δέσποινα Καμπουροπούλου (Γεν. Γραμματέας)

 

 

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button