ΕπιλεγμέναΛήμνος

Να τοποθετηθεί Γιατρός στο πρώην “Ιατρείο του ΙΚΑ”

Αυτή τη φορά η Πορεία  μετά  τη Συγκέντρωση στο Λιμάνι για το Συνταξιοδοτικό Νομοσχέδια κατέληξε στα Γραφεία του ΕΦΚΑ,  πρώην ΙΚΑ.

Οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ  επισκέφτηκαν το Ιατρείο που υπάρχει εκεί,   το οποίο εδώ και πολύ καιρό είναι χωρίς Γιατρό, ενώ υπάρχουν, χωρίς έργο,  δυο Νοσηλεύτριες.

Το γνωστό απο παλιά ως  “Ιατρείο του ΙΚΑ”, με  ένα διαθέσιμο Γιατρό εξυπηρετούσε πάρα πολύ ασφαλισμένους  και ανασφάλιστους για  συνταγογράφηση  και  ιατρικές εξετάσεις.  Εδώ και σχεδόν δυο χρόνια  το Ιατρείο είναι χωρίς Γιατρό και το αίτημα των διαδηλωτών, που έφτασαν ως εδώ,  είναι να καλυφτεί το Ιατρείο με  δυο Γιατρούς .

Υπήρξε τηλεφωνική επαφή απο το “Ιατρείο του ΙΚΑ”,  που από 2012 πέρασε σε ένα άλλο Φορέα,  το ΠΕΔΥ,  και καμιά σχέση δεν έχει με το ΕΦΚΑ, παρά μόνο,  στην περίπτωση της Λήμνου,  την  συγκατοίκηση.

Απο τη Μυτιλήνη η προϊσταμένη απάντησε στο συνδικαλιστικό αίτημα ” και εμείς στη Μυτιλήνη δεν έχουμε Γιατρό ! ”

Το Θέμα της απουσίας Γιατρού  επι 2 χρόνια απο το Ιατρείο του ΠΕΔΥ,  το είχαμε στη χθεσινή μας εκπομπή στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ   και μάλιστα προτείναμε  στο Συνομιλητή μας Κ. Μαδυτινό (φωτογραφία)   να γίνει μια παράσταση στο Ιατρείο ώστε το μήνυμα να είναι πιο ισχυρό, κάτι που έγινε  σήμερα!

Η Φωτογραφία της Δέσποινας Καμπουρόπουλου είναι από τη σημερινή (18/2/20)  “επίσκεψη”   στο Ιατρείο του ΠΕΔΥ.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button