Απόψεις

Νεο Λιμανι Μυρινας- 6η μέρα- Η όρθια σιδεριά .. 

Νεο Λιμανι Μυρινας- 6η μέρα και τελευταια – 26/2/202 – Η όρθια σιδεριά ..

Αυτό ο σιδερένιος στύλος τι είναι πάλι;  Το σημείο είναι το πιο ορατό από το πολυσύχναστο και άκρως τουριστικό Λιμάνι στης Μύρινας και  έχει απέναντι του – Φάτσα , Κάρτα-   την Εκκλησία του Αγίου Νικολάου.  Οπτικά είναι  ενοχλητικός ο στύλος   σε αυτό το ωραίο τοπίο (φωτογραφία)

Να είναι αλεξικέραυνο;  ή μήπως,  όπως μου είπε κάποιος , είναι μια παλιά κατασκευή,  που ηταν η βάση για Χριστουγεννιάτικο στολισμό…

Αν είναι  το πρώτο (αλεξικέραυνο)  καλώς κάνει και είναι, μόνο που θα έπρεπε να τοποθετηθεί λίγο πιο πέρα για να μην χαλά την όμορφη εικόνα… Αν πάλι είναι κάποια παλιά  κατασκευή ας αποσυρθεί να μην πέσει σε κανένα κεφάλι και έχουμε και άλλα …

Με αυτή τη φωτογραφία, συμπληρώσαμε 6  θέματα,  που δημοσιεύαμε κάθε μέρα ένα. Η  Διάβρωση του Λοφίσκου πάνω στον οποίο είναι η Εκκλησία είναι, για μας, το πιο σημαντικό που πρέπει να αντιμετωπισθεί .

Είναι  ακομη η Αίθουσα  Αναμονής που έχει τα χάλια της… Είναι και κάτι  άλλα παρατημένα τα οποία θέλουν συμμάζεμα…  με την Άγκυρα να φωνάζει: Αξιοποιήστε με !

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button