ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Νέοι και Παλιοί στην πιο φιλανθρωπική προσφορά, της Αιμοδοσίας! Live από το ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ

Ήταν μια όμορφη ουσιαστική στιγμή της σημερινής 31/3 εκπομπής του ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ η επίσκεψη μας στο Χώρο Αιμοδοσίας στο Πνευματικό Κέντρο της Αγίας Τριάδας και η ζωντανή εκπομπή μας από εκεί!
Η 19χρονη Αθηνά, που μόλις είχε δώσει αίμα και αποχωρούσε μας είπε ότι ήταν η πρώτη της φορά και αισθάνεται υπέροχα. Προσήλθε χωρίς κάποιο συγκεκριμένο κίνητρο, παρά μόνο με το αίσθημα της “αγάπης” προς τον συνάνθρωπο, αυτό καταλάβαμε .
Ο 20χρονος Χάρης από Αθήνα είναι φοιτητής στο Τμήμα της Λήμνου και είναι η δεύτερη φόρα που δίνει αίμα. Η προηγούμενη, και πρώτη φόρα , ήταν πάλι εδώ. Θα συνεχίσει, όπως μας είπε.
Τα 7, 8 ανακλινόμενα κρεβάτια ήταν γεμάτα ενώ στην είσοδο δυο στρατιωτικοί συμπλήρωναν τη Φόρμα, με το όνομα τους κλπ, για να την παραδώσουν στους υπεύθυνους Γιατρούς της Αιμοδοσίας και να πάρουν και αυτοί θέση στα Κρεβάτια της μέγιστης προσφοράς .
Απο τη Λήμνο ήταν αρκετά άτομα μεγαλύτερης ηλικίας οποίοι έχουν δώσει πολλές φορές αίμα και είναι αυτοί που κρατούν τη Λήμνο ψηλά στο χώρο της Αιμοδοσίας.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button