Ανακοινώσεις

ΝΟΛ -Έναρξη δράσεων θερινής περιόδου !

Ν.Ο.Λ

Ανακοίνωση Εναρξης Θερινής Ακαδημίας

Ο ναυτικός όμιλος Λήμνου ανακοινώνει με χαρά την έναρξη των εγγράφων στα τμήματά της Θερινής Ακαδημίας Ναυτικών Αθλημάτων & Δραστηριοτήτων, η οποία θα λειτουργήσει όπως κάθε καλοκαίρι στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου στο Ρωμεικο Γυαλο.

 

Με γνομωνα πάντα την ασφάλεια των αθλουμενων και τηρώντας όλα τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα σας προσκαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή, με σκοπό να προσφέρετε στα παιδιά σας μια υπέροχη καλοκαιρινή εμπειρία, μέσω της οποίας θα λάβουν την ευκαιρία να αγαπήσουν το υγρό στοιχείο, να αθληθουν και να μάθουν, ενισχύωντας το αίσθημα της κοινωνικόποίησης, αλληλεπιδρωντας καθημερινά μεταξύ τους.

 

Οι πλήρως ανακαινισμενες εγκαταστάσεις, ο καινούριος και άριστα συντηριμενος υφιστάμενος εξοπλισμός, καθώς και η εμπειρη και πολυμελής ομάδα που απαρτιζει το εκπαιδευτικό σύνολο, εγγυώνται για την ασφάλεια και για αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές. Γεμάτοι κέφι, μεράκι και όρεξη για πολλή και ποιοτική δουλειά, είμαστε έτοιμοι να μεταδώσουμε στα παιδιά την αγάπη για την θάλασσα και να βοηθήσουμε να δημιουργήσουν μέσα από τη συνεργασία.

 

Για τον σκοπό αυτό και με γνομωνα την εξυπηρέτηση των εργαζόμενων γονέων, δημιουργήθηκαν τα παρακάτω δύο τμήματα.

FULL TIME ΤΜΗΜΑ: Καθημερινά 8:00-14:30

PART TIME ΤΜΗΜΑ: Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 09:00-12:30

 

Υπεύθυνη Εγγράφων: Χρύσα Μπερμπερη

Τηλ. Επικοινωνίας: 6974291115

Τηλ. ΝΟΛ : 2254024813

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button