Λήμνος

Ο “αετός”, αξέχαστος και πάντα παρών στη Λημνο ! Τι συνέβη τότε.

Σαν κεραυνός έπεσε πριν 7 χρόνια,  σαν σήμερα 4/1,  η είδηση που συγκλόνισε  τη Λήμνο και συντάραξε  όλο το φίλαθλο,  και όχι μόνο,  κόσμο της Ελλάδας.

Ο μέγας του Βόλεϊ, ο επονομαζόμενος   “Αετός ”   από της πτήσεις του   πάνω απ το φιλέ ,  ο Νίκος Σαμαράς έφυγε από τη ζωή, ξαφνικά, απρόοπτα , άδικα.

Μέσα σε αυτές τις γιορταστικές μέρες η είδηση άλλαξε το  τοπίο,  το  σκοτείνιασε.

Ο αρχηγός της Εθνικης Ομάδας Βόλεϊ, ο οποίος  τα τελευταία χρόνια  διέμενε  στη Λήμνο, στην πατρίδα της Γυναίκας του Έλενας Δούκα,  ευρισκόμενος σε ένα φιλικό περιβάλλον δεν αισθάνθηκε καλά και η μεταφορά στο Νοσοκομείο και   όλες οι προσπάθειες δεν κατάφεραν να αποτρέψουν το Μοιραίο.

Ειχε δραστηριοποιηθεί στη Λήμνο σε μια προσπάθεια να ανεβάσει το βόλεϊ  με τελικό στόχο η  ομάδα της Λήμνου  να ανεβεί στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Το κλειστό Γυμναστήριο έγινε το σπίτι του στη προσπάθεια αυτή   και δίκαια μετά το θάνατο του ο Δήμος Λήμνου  αποφάσισε να  δώσει στο “κλειστό”  το όνομα ” Νικος Σαμαρας”

Αυτά όλα μας έρχομαι στο νου  τη μέρα τη σημερινή και η φωτογραφία  είναι χαρακτηριστική σύνθεση  του προσωνυμία  ΑΕΤΟΣ,  που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button